18 Ağustos 2015 Salı

Kalp krizi belirtileri ne kadar sürer?

Kalp krizi belirtileri, kalp krizi belirtisi ne kadar sürer, kalp krizinde şikayetler ne kadar sürer kalp krizi geçiren hastaların bu sağlık sorunu anında yaşamış oldukları şikayetler nelerdir ve bu şikayetler…

Kalp krizi belirtileri, kalp krizi belirtisi ne kadar sürer, kalp krizinde şikayetler ne kadar sürer kalp krizi geçiren hastaların bu sağlık sorunu anında yaşamış oldukları şikayetler nelerdir ve bu şikayetler ne kadar sürer buyurun yazımızın devamından herkesle birlikte öğrenelim. Kalp krizi anında belirtiler ne kadar sürer uzmanlarımızın açıklamalarından yola çıkarak sizlere elimizden geldiği kadar doğru bilgileri makalemizde sunmuyoruz. İşte kalp krizinde belirtiler ne kadar sürer sorusunun cevabı.

Kalp krizinde belirtiler ne kadar sürer?

Kalp krizi belirtileri başında göğüs ağrısı gelmekte ve bu ağrı kimi zamanda saatlerce sürmekte kimi zamanda dakikalar için yok olmaktadır. Kalp krizi belirtisi olan ağrı yaklaşık olarak 20 dakikadan az sürmemektedir. Kalp krizi anında belirtiler 20 dakikadan fazla ve saatlerce sürebilirler. Keskin bir ağrı söz konusudur ve oldukça da şiddetlidir.

Baskı yapıcı ve ağırlık verici tarzda olan kalp krizi ağrısının yanı sıra hazımsızlık, terleme ve ölüm korkusu gibi şikayetlerde baş gösterir. Tüm bu belirtiler 20 dakikadan fazla sürer ve bazılarında saatlerce hissedilir. Nefes darlığı, öksürük, baş dönmesi, mide bulantısı ve sıkıntı da kalp krizi belirtilerindendir. Eğer bu şikayetleri 20 dakikadan fazla süredir çekiyorsanız, mutlaka uzman bir kalp doktoruna derhal başvurmalısınız.

Sagliksiteniz.Com

Kalp krizi belirtileri ne kadar sürer?
2 Ocak 2014 - 13:15:10 Yorum Yok 29 okunma 0 beğeni
Etiketler: kalp krizi belirtileri
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder