3 Eylül 2015 Perşembe

Soğuk algınlığı öksürük bitkisel çözüm

Soğuk algınlığının bitkisel tedavisi, soğuk algınlığı ve öksürük bitkisel tedavisi sagliksiteniz.com ekibi sizler için kışın en sık rastlanan soğuk algınlığına karşı içilecek şifalı bitki çaylarını açıkladı. Soğuk algınlığı ve grip…

Soğuk algınlığının bitkisel tedavisi, soğuk algınlığı ve öksürük bitkisel tedavisi sagliksiteniz.com ekibi sizler için kışın en sık rastlanan soğuk algınlığına karşı içilecek şifalı bitki çaylarını açıkladı.

Soğuk algınlığı ve grip gibi kış mevsimi geldiğinde birçok kişinin sağlığını bozan, işinden alı koyan ve okula gitmesini engelleyen bu hastalıkların bitkisel çözümünü deneyebilirsiniz. Soğuk algınlığı ile birlikte öksürük gibi şikayetlerinizde bulunuyorsa, uzmanların tavsiye ettiği bitkisel tedavi yöntemlerini sizlerle paylaştık.

Şifalı bitkilerin ihtiva ettiği maddeler insan sağlığının önemini koruyor, birçok hastalığa kalkan oluyor. Soğuk algınlığı ve öksürük bitkisel tedavisi için de bu sorunlara iyi gelen bitkileri düzenli şekilde kullanabilirsiniz. Soğuk algınlığına eşlik eden göğüste doluluk hissi, burun tıkanıklığı, öksürük, kırıklık gibi sorunları hafifletmek için işte uzmanların doğal tedavi metotları, şifalı bitki çayları tarifi.

Soğuk algınlığında kinezya, ıhlamur, papatya, nane ve okaliptüs yaprağı çayları tüketin. Balgam ve öksürük için bu çayları sıcak sıcak için. Sıcak su, limon ve bal karışımı ise vücudun direncini arttırıyor mutlaka arada için. Sıcak suya 1 limonun suyunu sıkın ve 2-3 çay kaşığı bal ekleyin ve iyice karıştırın. Sabah ve akşam içebilirsiniz. Göğsünüz doluysa ve nefes alıp vermekte zorlanıyorsanız, fesleğen, okaliptüs, lavanta ve biberiye gibi esansiyel yağları, tatlı badem yağı, jojoba yağı veya zeytinyağı ile incelterek göğüs bölgesine masaj yapabilirsiniz.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Soğuk algınlığı öksürük bitkisel çözüm
28 Kasım 2014 - 23:54:32 Yorum Yok 72 okunma 0 beğeni
Etiketler: öksürük bitkisel tedavisi, soğuk algınlığı bitkisel etdavisi, soğuk algınlığının bitkisel tedavisi
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder