13 Ağustos 2018 Pazartesi

10 Metre Kamera Kablosu

10 metre kamera kablosu, kamera görüntü kablosunun ve elektrik iletim kablosunun bir arada bağlandığı kablo tipidir. Bu kablonun içinde 4 adet hat geçmektedir. Bu hatlardan 2 tanesi görüntü iletimi için 2 tanesi elektrik iletimi içindir. Güvenlik kamerası 12 volt ile çalışmaktadır ve çeşitli amperlerde akım çekmektedir. Minimum 0.5 amper akım çeken güvenlik kameraları tipine ve ürün çeşidine göre 5 ampere kadar akım çekmektedir.

10-metre-21-cctv-kablo__1548300007683460

10 Metre Kamera Kablosu Nasıl Temin Edilir?

Kamera kabloları genelde 100 metre olarak satılmaktadır. Ancak bu kadar fazla kabloya ihtiyacınız olmadığında ihtiyacınız kadar alabilmeniz sağlanmıştır. Satıcılar 100 metrelik toplardan keserek size 10 metre ve değişik metrelerde kablo sağlayabilirler.

10 Metre Kamera Kablosu Nasıl Üretilir?

Kablo üreticileri ihtiyaca göre piyasaya farklı metrajlarda ve farklı türlerde kablo üretirler. Bu kablolar farklı tiplerde, farklı kalitelerde olabilir. Kamera kablosu anten kablosuna çok benzemektedir. Tek farklı içinden ekstra olarak elektrik hattı için de kablo barındırmasıdır. Bu sayede ikinci bir kablo çekmeden hem kamera görüntüsünü hem de elektriğini aynı kablo içinden iletirler.

10 Metre Kamera Kablosu Nasıl Bağlanır?

Kamera kablosu bnc konektör adı verilen ara bağlantı sayesinde kamera ve kayıt cihazına bağlanır. Bu konektörler sadece görüntü iletimi için olabileceği gibi aynı zamanda kamera elektriğini de sağlayabilirler. Yani iki tip bnc konektör ile bağlantı sağlanabilmektedir. Bu konektörler aşağıda resimle gösterilmiştir.

BNC-S bnc-dc-kablo-hazir-bnc-ve-power-jack-kablosu__0509704429591134


Kamera kablosunu çeşitli satıcılardan temin edebilirsiniz. Kalite ve fiyat bazında piyasada oldukça değişken ürünler bulunmaktadır. Bize ulaşarak ürün temin etmek için iletişim kısmından ürünü nasıl alabileceğinizle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: http://www.urunincele.xyz/2018/08/10-metre-kamera-kablosu-kamera-goruntu.html

0 yorum:

Yorum Gönder