26 Temmuz 2018 Perşembe

1000 TVL Analog Güvenlik Kamerası - Dome Kamera + Aparatlar

Değerli Müşterimiz Hoşgeldiniz. 1000 TVL Analog Güvenlik Kamerası - Dome Kamera + Aparatlar ile size en iyi alışveriş deneyimini yaşatmak vizyonumuzdur.

1000 TVL Analog Güvenlik Kamerası - Dome Kamera + Aparatlar ürünümüzü incelemektesiniz.

1000 TVL Analog Kameramız 10 Metre Kablo + 2 Adet BNC + 1 Adet Power Jack'la satılmaktadır.

Kameranız için ihtiyacınız olan malzemeler bir arada satışa konmuştur. Geriye sadece bağlamak kalmaktadır.

Ürünümüzü alt kısımda resimlerle inceleyebilirsiniz.

1000 TVL Analog Güvenlik Kamerası - Dome Kamera +                    Aparatlar

36 Adet IR led ile gece görüşü sağlamaktadır. Gece görüşü siyah beyaz görüntü sağlar. Bu görüntüde siyah beyaz olsa da net görüntü alırsınız.

Paketimizde 10 Metre 2+1 kamera kablosu bulunmaktadır.

1000 TVL Analog Güvenlik Kamerası - Dome Kamera +                    Aparatlar
1000 TVL Analog Güvenlik Kamerası - Dome Kamera +                    Aparatlar

Paketimiz içinde kamerayı devreye almak için 2 adet BNC jack ve 1 adet power jack bulunmaktadır.

Kameramızın uçları BNC Giriş ve Power girişidir.

Analog ve AHD uyumlu kayıt cihazlarında ve Bilgisayar görüntü kartlarında çalışmaktadır.

1000 TVL Analog Güvenlik Kamerası - Dome Kamera +                    Aparatlar

 

 

Analog Güvenlik Kamerası

Ürün Tanımı:

Kameramız 1000 TVL çözünürlüktedir ve 36 led ile gece görüşü sağlamaktadır. Analog kamera özelliklidir. Analog kameralar eski kayıt cihazlarında ve yeni kayıt cihazlarında çalışmaktadır. AHD ve Analog kayıt cihazlarında çalışmaktadır. Televizyon AV girişinden doğrudan görüntü alınabilir.

Kameramızın yanında bağlantı kablo ve uçları birlikte gönderildiğinden ekstradan kablo ve bağlantı ucu almanız gerekmez. Görüntü kalitesi konusunda da kalitesini kanıtlamış bir üründür. 1 Megapiksel AHD kamera ile aynı görüntü kalitesine ve çözünürlüğüne sahiptir.

3.6mm Lens açıklığına sahiptir. Bu sayede orta ölçekte genişliğe sahiptir. Genel olarak iç mekan kullanımına ve araçta kullanıma uygundur.

Dolmuş, minibüs, otobüs ve servis araçlarında kullanılabilmektedir. 12 volt ile çalışmaktadır. Kamerayı kullanmak için minimum 12 volt 1 amper değerinde adaptör kullanmanız önerilir. Araçta kullanacaksanız araç elektriğinin 12 volt olduğuna dikkat ediniz. Bazı araçlar 24 volt ile çalışmaktadır. Bu araçlarda kamerayı kullanmak için 24 volttan 12 volta düşüren adaptör kullanmanız gerekebilir.

Ürün Teslimatı:

Ürünümüz siz ürünü satın aldığınızdan itibaren sizindir. Ürün en uygun şekilde paketlenecek ve adınıza faturalandırılacaktır. Kargo firmasına verildiğinden itibaren size ulaşıp ulaşmadığı ekibimiz tarafından online olarak takip edilecektir. Teslimatın en kısa sürede gerçekleşmesi sağlanacaktır.

Sosyal Sorumluluk:

Sosyal sorumluluğumuz size en iyi e-ticaret deneyimini yaşatmaktır. Bu sebeple kafanızdaki soru işaretlerini silmek üzere elimizden gelen çabayı sarfetmekteyiz. Ürün temini ve satışı esnasında problemli olduğu tespit edilen ürünler derhal stoktan çıkarılmaktadır. Koku veren, renk atan, solma yapan ve olması gerekenden daha kısa sürede bozulacak ürünler satmamaktayız.

Ödeme Güvenliği:

Ödeme sayfalarımızın hiçbir yerinde adres ve iletişim bilgileriniz dışında özel bilgileriniz tarafımıza ulaşmayacak ve kimseyle paylaşılmayacaktır. Kredi kartı ödemeleriniz İYZİCO korumalı alışveriş ile güvence altındadır. Ödemeniz doğrudan bankanızın sayfası üzerinden 3D Secure SMS doğrulamasıyla yapılmaktadır. Kart bilgilerinizi yalnızca siz görebilirsiniz. Bu bilgiler SSL sertifikamız sayesinde sizin ve bankanızın arasında kalır.

N11 Mağazasından Satın Almak İçin Tıklayınız:

https://urun.n11.com/guvenlik-kamerasi/1000-tvl-analog-guvenlik-kamerasi-dome-kamera-aparatlar-P271664096

Morbere Mağazasından Satın Almak İçin Tıklayınız:

https://www.morbere.com/urun/1000-tvl-analog-guvenlik-kamerasi

0 yorum:

Yorum Gönder