23 Temmuz 2018 Pazartesi

Monitörden Tv Nasıl Yapılır Kiti

Monitörden Tv Nasıl Yapılır Kiti LCD Monitörü TVye Çevirme Aparatı ile 19″ 20″ ve 22″ lcd monitörden televizyon yapabilirsiniz.

Aparat ilanımıza dahil olanlar:

HD uydu alıcı

HDMI to VGA Aparatı

Bu takım sayesinde lcd monitör televizyona çevirilebilir.

 

Televizyon

 

Kullanmadığınız lcd monitörlerinizi televizyona çevirerek hem maddi tasarruf sağlayabilir hem de tv ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bunun nasıl yapıldığını öğrenmek için doğru sayfada bulunmaktasınız. Monitörden Tv Nasıl Yapılır Kiti ile lcd monitörlerinizi televizyon yapabilirsiniz. Bu işi yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler setimizin içinde mevcuttur. Hoparlör, dönüştürücü ve hd uydu alıcı setimizin içinde bulunmaktadır.

Setimizle monitörünüzü birleştirdikten sonra yapmanız gereken tek şey uydu anteninden cihaza kablo çekmektir. Zaten önceden çekilmiş kablonuz varsa uydu alıcınızın ucuna takarak doğrudan kullanabilirsiniz.

Paket İçeriği:

1 Adet HD Uydu Alıcı

1 Adet LCD Monitörü TV Yapma Aparatı

1 Adet Hoparlör

Montaj:

HDMI aparatı uydu alıcınız üzerine takınız. Monitörünüzün kablosunu HDMI aparat üzerine takınız. Hoparlörün usb kablosunu uydu alıcının USB girişine takınız. Hoparlörünüzün stereo kablosunu HDMI dönüştürücü üzerindeki kulaklık girişine takınız. Uydu anteninden gelen kabloyu uydu alıcınızın üzerine takınız.

Sorun ve Çözüm:

Monitörden Tv Nasıl Yapılır Kiti ile monitörünüzün çözünürlük değerlerine göre görüntü alamadığınız durumlarda ya da çözünürlük hatası aldığınız durumlarda uydu alıcısını hdmi aracılığı ile lcd televizyon üzerine takarak çözünürlüğünü ayarlayınız. Bu işlem aşağıdaki şekilde yapılır.

Uydu alıcınızın kumandasından basınız: Menü>Ayarlar>A/V Ayarları>Çözünürlük

Gelen menüde 480P, 560P, 720P, 1080P çözünürlüklerini sırasıyla ayarlayıp monitörünüz üzerinde deneyerek düşükten yükseğe monitörünüzden görüntü alana kadar deneyiniz.

Ekranda görüntü aldığınızdan itibaren artık cihazınızı normal televizyon gibi kullanabilirsiniz.

Uydu kanallarını izleyebilirsiniz.

USB aracılığı ile film izleyebilir ve müzik dinleyebilirsiniz.

Ekonomi:

Ürünümüzü en düşük kargo ücretiyle ya da ücretsiz kargo ile almaktasınız.

En uygun fiyatla ürünü size sunmaya gayret etmekteyiz. Bu sayede normal bir televizyona vereceğiniz ücretin en fazla yarı fiyatını ödeyerek bir televizyon edinmiş olacaksınız. Bu setle sahip olacağınız tv ölçüleri mevcut monitörünüz düşünüldüğünde şu ş

ekilde olacaktır: 50 Ekran, 55 Ekran, 82 Ekran.

Eğer elinizde bir monitör varsa ve hala tüplü televizyon kullanıyorsanız setimizle televizyonunuzu değiştirebilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti:

Tüm ürünlerimizde müşteri odaklı temin ve teslimat yapılmaktadır. Ürünlerimizi temin ederken ve size iletirken optimum derecede verim alabilmeniz kontrol edilerek satışa sunulmaktadır. Ürünlerimizi alırken ve aldıktan sonra takıldığınız konularda bize ulaşabilirsiniz.

Monitörden Tv Nasıl Yapılır Kiti

N11 Üzerinden Sipariş İçin:

https://urun.n11.com/uydu-alicisi/hoparlorlu-monitoru-tv-ye-cevirme-aparati-video-vga-cevirici-P253958556

Morbere Üzerinden Sipariş İçin:

https://www.morbere.com/urun/yumatu-monitorden-tv-nasil-yapilir-kiti/

Monitörden Tv Nasıl Yapılır Kiti

 

 

0 yorum:

Yorum Gönder