13 Temmuz 2018 Cuma

Parlayan Raylı Pilli Araba Transformers Hediyeli

Değerli Müşterimiz Hoşgeldiniz. Parlayan Raylı Pilli Araba Transformers Hediyeli ile de size en iyi alışveriş deneyimini yaşatmak vizyonumuzdur.

Bu harika oyuncağın çok acayip özellikleri var. Bunlardan bir tanesi bir çok oyuncakla kombine yaparak oynanabilmesi.

Parlayan Raylı Pilli Araba Transformers Hediyeli bir diğer özelliği ise karanlıkta kullanıldığında yolların araba üzerindeki ışıklar ile rengarenk parlamasıdır.

Oyuncağımız 1 Adet Transformers Araba Hediyelidir.

Diğer özelliklerini ise gelin aşağıda resimli olarak inceleyelim.

Resim Alt

Rayları istediğiniz renklerde değişik şekillerde birleştirerek yol yapabilirsiniz.

Fosforlu raylar karanlıkta arabanın üzerindeki ledler sayesinde aydınlatılarak parlamaktadır.

 

4 Adet rampa aparatı sayesinde yolları istediğiniz bölümde rampa yapabilirsiniz. Bu sayede aracınız önce yukarı tırmanacak ve sonra da aşağı inecektir.

 

Parlayan Raylı Pilli Araba
Parlayan Raylı Pilli Araba

Arabanın çalışması için sadece 1 adet kalem pile ihtiyaç vardır. Pil oyuncağa eklenerek gönderilecektir.

Pil yuvası vidalı olduğundan çocuğun pile ulaşması engellenir. Bu da güvenlik sağlar.

Parlayan Raylı Pilli Araba
Parlayan Raylı Pilli Araba
Açma kapama anahtarı ışıkları ve arabanın hareket mekanizmasını devreye sokar. Oynanmadığı durumlarda ise kapatılmasını sağlar.
Arabanın önünde 2 ve arkasında 1 olmak üzere toplam 3 adet aydınlatma ledi bulunmaktadır. Bunlar araba giderken yolu parlatır.
Parlayan Raylı Pilli Araba

 

Parlayan Raylı Pilli Araba

Pilli oyuncaklar çocuğun öğrenmesine yardımcı oyuncaklardır. Bu oyuncaklar elektronik basit devrelere sahiptir. Bu sayede bazı komutları otomatik ya da yarı otomatik olarak yerine getirirler. Işık, ses, hareket özellikleri pil sayesinde kazandığı güçle devreye girer.

Parlayan Raylı Pilli Araba sayesinde gerçek araçların benzer özelliklerini taklit ederler. Oyuncak ile çocuğa çevresindeki dünyayı tanıması, çeşitli oyunlar oynayarak eğlenmesi, aile ile iletişim kurmasını sağlar.

Pilli Oyuncakların Ebeveyn Gözetiminde Kullanılması;

Pilli oyuncakların genellikle ebeveyn gözetiminde kullanılmasını önermekteyiz. 3 yaş altındaki çocukların kullanması uygun olmayan oyuncaklar da vardır. Küçük parçalar içeren, ağza götürülmesi ya da parmak sıkışması durumunda yaralamaya sebep olabilecek durumlar oluşmasını önlemek önemlidir.

Sosyal Sorumluluk Uyarımız;

Çocuklarınız için alacağınız oyuncakların güvenli olmasına özen gösteriniz.

Eğitici seviyedeki oyuncakları tercih ediniz. Bir çok oyuncak eğiticidir ancak bazı oyuncaklar eğitici olmaktan çok yanlış anlamda özendirici, tehditkar ve tehlikeli olabilmektedir. Örneğin silah görünümünde, silah özellikli, delici kesici alet tarzında ve patlayıcı malzemeler içeren oyuncaklardan uzak durmanız önerilmektedir.

Sadece ticari amaç gözetilerek piyasaya sürülen oyuncaklardan satıcı olarak biz uzak durmaktayız.

Sizlerin de ebeveyn olarak bu tarz ürünleri çocuklarınıza almanızı önermiyoruz. Ürün portföyümüzü bu hedefle düzenlemekte ve buna uygun şekilde stoklarımızı güncel tutmaya özen göstermekteyiz.

Ürün Portföyümüz

Çeşit çeşit malzemelerden yapılan ürünler arasında renk atma, koku ve benzeri rahatsız edici durumlar tespit ettiğimiz ürünleri stoklarımızdan hemen çıkarmakta ve ürünlerin tedariğinde bu durumları göz önünde bulundurarak tedarik yapmaktayız.

Eğitici oyuncaklar çocuk açısından zevkle kullanılacak, sıkıcı olmayan, oyunlarla çeşitli kavram, araç, hayvan ve bir çok şeyi öğretme becerisine sahiptir. Bazen bu oyuncaklar başka oyuncaklarla kombine edilerek eğitim desteklenmektedir.

Örneğin bir oyuncak ambulans aldığınızda aynı zamanda yanına itfaiye, polis ve jandarma araçları alınması da önerilir. Bunların nerelerde kullanıldığını öğretmek önemlidir.

Parlayan Raylı Pilli Araba Dış dünya ile bağ sağlayan eğitici oyuncaklar sayesinde çocuğunuzu eğlendirirken aynı zamanda da dış dünyayı tanıması ve oynadığı oyuncakların gerçek dünyada ne ifade ettiğini öğretmesi sağlanır.

N11 Mağazasından Sipariş İçin:

https://urun.n11.com/oyuncak-arabalar/hareketli-raylar-pilli-oyuncak-transformers-hediyeli-P269118327

Morbere Mağazasından Sipariş İçin:

https://www.morbere.com/urun/parlayan-rayli-pilli-araba-transformers


0 yorum:

Yorum Gönder