31 Temmuz 2018 Salı

4GB DDR2 800MHZ RAM AMD BİLGİSAYAR RAM 2 YIL GARANTİLİ

4GB ddr2 Ram

4GB DDR2 800MHZ RAM AMD BİLGİSAYAR RAM 2 YIL GARANTİLİ, AMD anakartlarda çalışmaktadır. 
İntel Anakartlarda Çalışmamaktadır. 
Marka: ASROX 
Kapasite: 4 GB Tek Parça 
TÜRÜ: DDR2 HIZI: 800 MHZ 
Kullanım Alanı: Sadece AMD Masaüstü Bilgisayarlar 
Durumu: Sıfır / Kutulu/ Faturalı Garanti: 2 YIL / Birebir Değişim Garantisi  
NOT: Bu Ram AMD işlemci Kullanan (AM2, AM3, 940 Pin, 938 Pin Soketli Anakartlar) Masaüstü Bilgisayarlar içindir. Bu ram yeni teknoloji olduğundan mevcut raminiz ile kullanmanızı tavsiye etmeyiz. İntel İşlemci kullanan anakartlar bu rami desteklememektedir.   4GB DDR2 800MHZ RAM AMD BİLGİSAYAR RAM 2 YIL GARANTİLİ ile bilgisayarınızı güncelleyerek daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Teknik Bilgi:

Bilgisayarınızın 3 Gb den fazla rami tanıyabilmesi için 64 bit işletim sistemi kullanmanız gerektiğini unutmayınız. 32 Bit işletim sistemleri 3 Gb dan fazla rami göremez. DDR2 destekli AMD anakartlar maksimum 8 gb ramle çalışmaktadır. Bu ramler amd sistemler için özel olarak üretilmiştir. Verimliliği uzun süreli satışlarla kanıtlanmıştır. DDR2 800 MHZ özellikte olan ramimizin intel anakartlarda çalışmadığı test edilmiş ve onaylanmıştır. Bu yüzden intel sistemler için bu rami satın almayınız.

Sistem Upgrade Bilgisi:

Sizin anakartınızın üzerinde 1+1 = 2gb, 2+1= 3gb, 2+2=4gb şeklinde ram takılı olabilir. 4GB DDR2 800MHZ RAM AMD BİLGİSAYAR RAM 2 YIL GARANTİLİ tercih ettiğinizde bu ramlerle sizin ramlerinizin aynı anda anakart üzerinde kullanılamayacağını bilmeniz gerekmektedir. Sistem üzerinde diğer ramlerle çakışma yapabilir. Bios yazılımından dolayı diğer ramlerinizle uyumlu olmayabilir. Bazı anakartlarda ramleri 667 mhz olarak görebilmektedir. Anakartınızın maksimum 667 mhz desteklediğinden dolayı ram hızları 667 mhz düşerek çalışmaya devam eder.

Müşteri Memnuniyeti:

Tüm ürünlerimizde müşteri odaklı temin ve teslimat yapılmaktadır. Ürünlerimizi temin ederken ve size iletirken optimum derecede verim alabilmeniz kontrol edilerek satışa sunulmaktadır. Ürünlerimizi alırken ve aldıktan sonra takıldığınız konularda bize ulaşabilirsiniz.

Ekonomi:

Ürünümüzü en düşük kargo ücretiyle ya da ücretsiz kargo ile almaktasınız. En uygun fiyatla ürünü size sunmaya gayret etmekteyiz. Bu sayede kolayca bilgisayarınızı yükseltebilirsiniz. Piyasa fiyatına göre en uygun fiyatla ürünü almaktasınız. 1 Adet ram alarak 4gb olarak sistem güncelleyebilirsiniz. 2 Adet ram alarak 8gb olarak sistem güncelleyebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder