26 Temmuz 2018 Perşembe

Can Yeleği - 3-5 Yaş Arası Çocuk İçin 41cmx30cm

Değerli Müşterimiz Hoşgeldiniz. Can Yeleği - 3-5 Yaş Arası Çocuk İçin 41cmx30cm ile size en iyi alışveriş deneyimini yaşatmak vizyonumuzdur.

Can Yeleği

Can Yeleği - 3-5 Yaş Arası Çocuk İçin 41cmx30cm ürünümüzü incelemektesiniz.

Çocuğunuzun denize, havuza girerken rahat girmesini ve cesaret kazanmasını sağlar. Aynı zamanda da onu korur.

3 Hava sübabı ve hava kanalı ile herhangi bir delinme durumuna karşın koruma sağlar.

2 Adet genişletilebilir ya da daraltılabilir klips ile çocuğun bedenini kavraması sağlanır ve çocuğun bedenine uygun hale getirilir.

3-5 Yaş arası çocuklar için kullanımı uygundur.

Resimlerle ürünü inceleyecek olursak aşağıdaki gibidir.

Can Yeleği - 3-5 Yaş Arası Çocuk İçin 41cmx30cm

Klipsler çift korumalıdır. Üst kısımdan bastırılır, iki yandan iki parmakla bastırılarak çekilir. Bu sayede tek hamlede ya da yanlışlıkla değerek çıkması engellenir.

3 Adet sübapla 3 farklı hava kanalına hava doldurulur.

Bu sayede herhangi bir hava kanalında delinme olursa hava boşalıp çocuğu korumasız bırakmaz.

Can Yeleği - 3-5 Yaş Arası Çocuk İçin 41cmx30cm
Can Yeleği - 3-5 Yaş Arası Çocuk İçin 41cmx30cm

Sipariş tutarınıza göre sürpriz hediyeler de size gönderilecektir.

 

Çocuk Can Yeleği 41cmx30cm

Ürün Tanımı:

Yüzme küçük yaşta öğrenilir. 3-5 yaş arası bunun için en uygun olanıdır. Havuzda ve denizde korkusuzca yüzme öğrenmek için deniz topu, deniz simidi ve can yeleği gibi araçlarla çocuklarımıza suyu sevdirebiliriz. Bu sayede hem ona cesaret aşılar hem de onu korumuş oluruz.

Bu tarz ürünler çocuklarımız için oldukça önemlidir. Çünkü onlar suda batacağını düşünerek korkabilir siz de ona zarar geleceğini düşünerek endişelenebilirsiniz.

Harika ürünümüzle sizi bu tereddütlerden kurtarıyoruz.

Ürünümüz 3 bağımsız hava kesesine sahiptir. 3 farklı sübapla dolum sağlanır. Bu sayede herhangi bir hava kesesinde sorun olursa diğer 2 hava kesesi görevine devam eder. Böylece sizi korur.

2 adet kemer klipsi bağımsız 2 kilitle kilitlenmektedir. Bu sayede kolayca açılmazlar. Açılabilmesi için iki elin de kullanılması gerekir.

Ürün Teslimatı:

Ürünümüz siz ürünü satın aldığınızdan itibaren sizindir. Ürün en uygun şekilde paketlenecek ve adınıza faturalandırılacaktır. Kargo firmasına verildiğinden itibaren size ulaşıp ulaşmadığı ekibimiz tarafından online olarak takip edilecektir. Teslimatın en kısa sürede gerçekleşmesi sağlanacaktır.

Sosyal Sorumluluk:

Sosyal sorumluluğumuz size en iyi e-ticaret deneyimini yaşatmaktır. Bu sebeple kafanızdaki soru işaretlerini silmek üzere elimizden gelen çabayı sarfetmekteyiz. Ürün temini ve satışı esnasında problemli olduğu tespit edilen ürünler derhal stoktan çıkarılmaktadır. Koku veren, renk atan, solma yapan ve olması gerekenden daha kısa sürede bozulacak ürünler satmamaktayız.

Ödeme Güvenliği:

Ödeme sayfalarımızın hiçbir yerinde adres ve iletişim bilgileriniz dışında özel bilgileriniz tarafımıza ulaşmayacak ve kimseyle paylaşılmayacaktır. Kredi kartı ödemeleriniz İYZİCO korumalı alışveriş ile güvence altındadır. Ödemeniz doğrudan bankanızın sayfası üzerinden 3D Secure SMS doğrulamasıyla yapılmaktadır. Kart bilgilerinizi yalnızca siz görebilirsiniz. Bu bilgiler SSL sertifikamız sayesinde sizin ve bankanızın arasında kalır.

N11 Mağazamızdan Almak İçin Tıklayınız:

https://urun.n11.com/plaj-ve-havuz-oyuncaklari/can-yelegi-3-5-yas-arasi-cocuk-icin-41cmx30cm-P271628250

Morbere Mağazamızdan Almak İçin Tıklayınız:

https://www.morbere.com/urun/can-yelegi-3-5-yas-arasi-cocuk-icin/

0 yorum:

Yorum Gönder