17 Temmuz 2018 Salı

Saat Hediyeli Kumandalı Jip

Değerli Müşterimiz Hoşgeldiniz. Saat Hediyeli Kumandalı Jip ile size en iyi alışveriş deneyimini yaşatmak vizyonumuzdur.

Saat Hediyeli Kumandalı Jip ürünümüzü incelemektesiniz.

Kumandalı Jipimiz şarjlı olup sadece kumanda için pile ihtiyaç duymaktadır.

Diğer özellikleri için isterseniz resimlerle ürünü inceleyelim.

Kumandalı Jip

Kumandalı Jip şarjlı pillere sahiptir. Bu sayede arabayı kullanmak için kumanda haricinde pile ihtiyacınız olmaz.

Şarj aleti sayesinde pilleri şarj edersiniz. Ve defalarca kullanırsınız.

Kumandalı Jip
Kumandalı Jip

Kumandalı Jip kullanılacağı zaman ya da oyun bitiminde kapatılır. Açma kapama düğmesi sayesinde oynanmadığında pillerin bitmemesi sağlanır.

Kumanda 4 yöne sahiptir. Sağa sola ileri geri aracın hareket etmesini sağlar. Kumanda 2 adet kalem pil ile çalışır.

Kumandalı Jip
Kumandalı Jip
Kumandanın sol kolu aracın ileri geri gitmesini sağlar.
Kumandanın sağ kolu aracın sağa sola gitmesini sağlar.
Kumandalı Jip
Kumandalı Jip

BONUS

Oyuncağımızla birlikte şık bir saat hediyedir.

Mutlu Günlerde Kullanınız.

 

Kumandalı Jip

Pilli oyuncaklar çocuğun öğrenmesine yardımcı oyuncaklardır. Bu oyuncaklar elektronik basit devrelere sahiptir. Bu sayede bazı komutları otomatik ya da yarı otomatik olarak yerine getirirler. Işık, ses, hareket özellikleri pil sayesinde kazandığı güçle devreye girer.

Kumandalı Jip sayesinde gerçek araçların benzer özelliklerini taklit ederler. Oyuncak ile çocuğa çevresindeki dünyayı tanıması, çeşitli oyunlar oynayarak eğlenmesi, aile ile iletişim kurmasını sağlar.

Pilli Oyuncakların Ebeveyn Gözetiminde Kullanılması;

Pilli oyuncakların genellikle ebeveyn gözetiminde kullanılmasını önermekteyiz. 3 yaş altındaki çocukların kullanması uygun olmayan oyuncaklar da vardır. Küçük parçalar içeren, ağza götürülmesi ya da parmak sıkışması durumunda yaralamaya sebep olabilecek durumlar oluşmasını önlemek önemlidir.

Sosyal Sorumluluk Uyarımız;

Çocuklarınız için alacağınız oyuncakların güvenli olmasına özen gösteriniz.

Eğitici seviyedeki oyuncakları tercih ediniz. Bir çok oyuncak eğiticidir ancak bazı oyuncaklar eğitici olmaktan çok yanlış anlamda özendirici, tehditkar ve tehlikeli olabilmektedir. Örneğin silah görünümünde, silah özellikli, delici kesici alet tarzında ve patlayıcı malzemeler içeren oyuncaklardan uzak durmanız önerilmektedir.

Sadece ticari amaç gözetilerek piyasaya sürülen oyuncaklardan satıcı olarak biz uzak durmaktayız.

Sizlerin de ebeveyn olarak bu tarz ürünleri çocuklarınıza almanızı önermiyoruz. Ürün portföyümüzü bu hedefle düzenlemekte ve buna uygun şekilde stoklarımızı güncel tutmaya özen göstermekteyiz.

Ürün Portföyümüz

Çeşit çeşit malzemelerden yapılan ürünler arasında renk atma, koku ve benzeri rahatsız edici durumlar tespit ettiğimiz ürünleri stoklarımızdan hemen çıkarmakta ve ürünlerin tedariğinde bu durumları göz önünde bulundurarak tedarik yapmaktayız.

Eğitici oyuncaklar çocuk açısından zevkle kullanılacak, sıkıcı olmayan, oyunlarla çeşitli kavram, araç, hayvan ve bir çok şeyi öğretme becerisine sahiptir. Bazen bu oyuncaklar başka oyuncaklarla kombine edilerek eğitim desteklenmektedir.

Örneğin bir oyuncak ambulans aldığınızda aynı zamanda yanına itfaiye, polis ve jandarma araçları alınması da önerilir. Bunların nerelerde kullanıldığını öğretmek önemlidir.

Kumandalı Jip Dış dünya ile bağ sağlayan eğitici oyuncaklar sayesinde çocuğunuzu eğlendirirken aynı zamanda da dış dünyayı tanıması ve oynadığı oyuncakların gerçek dünyada ne ifade ettiğini öğretmesi sağlanır.

N11 Mağazasından Sipariş İçin:

https://urun.n11.com/oyuncak-arabalar/saat-hediyeli-kumandali-jip-pilli-oyuncak-araba-P269850802

Pilli Oyuncak Mağazasından Sipariş İçin:

https://pillioyuncak.com/urun/saat-hediyeli-kumandali-jip/

0 yorum:

Yorum Gönder