28 Ağustos 2015 Cuma

Cilt kanserinde yeni tedavi

Cilt kanserinde yeni tedavi cilt kanseri yeni tedavi cilt kanseri tedavi yöntemleri cilt kanseri tedavisi yeni cilt kanseri tedavi yolları cilt kanserinde yeni umut bu sorunla karşılaşanlar için sagliksiteniz.com sayfamızda…

Cilt kanserinde yeni tedavi cilt kanseri yeni tedavi cilt kanseri tedavi yöntemleri cilt kanseri tedavisi yeni cilt kanseri tedavi yolları cilt kanserinde yeni umut bu sorunla karşılaşanlar için sagliksiteniz.com sayfamızda yeni tedavi yöntemi hakkında bilgiler sunduk.

Cilt kanserine yeni tedavi

Cilt kanseri hastalığına yakalanmış olan hastalara umut olacak yepyeni bir tedavi yöntemi uzmanları harekete geçirdi. Yapılan araştırmalar sonucunda bilim adamlarını da heyecanlandıran cilt kanseri yeni tedavi yöntemi hastaların bu illet sorundan kurtulmalarını sağlayabilir.

Bağışıklık sisteminin, tümörleri tanıması ve hedef almasının sağlanmasına odaklı olan bu yeni cilt kanseri tedavisi, kanser hücrelerinin, bağışıklık sisteminden gizlenmelerini engelliyor. Kanser hücrelerinin gizlenmesini engelleyen, henüz deneme aşamasında olan “pembrolizumab ve nivolumab” ilaçlardır.

Henüz deneme aşamasında olan bu yöntemde her üç haftada bir damardan “pembrolizumab” verilmekte ve deneyler kendilerini çok iyi hissettiğini söylemekteler. Hatta cilt kanserinin akciğere sıçramasından dolayı zor nefes alan ve yürümekte güçlük çeken 64 yaşındaki Warwick Steele, üçüncü tedaviden sonra eskisine nazaran çok daha iyi olduğunu, işlerini yapabildiğini, rahatlıkla nefes aldığını ve hatta alışverişe bile çıkabildiğini söylemekte.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Cilt kanserinde yeni tedavi
3 Haziran 2014 - 17:30:56 Yorum Yok 4 okunma 0 beğeni
Etiketler: cilt kanseri tedavi yöntemleri, cilt kanseri tedavisi, cilt kanseri yeni tedavi, cilt kanserinde yeni tedavi, cilt kanserinde yeni umut, yeni cilt kanseri tedavi yolları
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder