28 Ağustos 2015 Cuma

Rahim kanseri alternatif tıp

Rahim kanserinde alternatif tıp rahim kanseri alternatif tıp tedavisi rahim kanseri bitkisel tedavisi rahim kanseri bitkisel çözüm rahim kanserinin bitkisel tedavisi var mı sagliksiteniz.com ’da! Jinekolojik kanser türleri arasında en fazla…

Rahim kanserinde alternatif tıp rahim kanseri alternatif tıp tedavisi rahim kanseri bitkisel tedavisi rahim kanseri bitkisel çözüm rahim kanserinin bitkisel tedavisi var mı sagliksiteniz.com ’da!

Rahim kanseri alternatif tıp

Jinekolojik kanser türleri arasında en fazla görülen rahim kanseridir ve ekseri kadınların menopoz dönemine girdikleri zamanda kendini belli eder. Menopoza girmiş kadınların korkulu rüyası olan rahim kanserinin alternatif yöntemlerle tedavi edilmesi için gereken tıbbi çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir. Günümüzde rahim kanserinin yol açtığı ağrı ve diğer sorunların giderilmesi için akupunkturun çok etkili olduğu söylenmekte.

Özellikle de lazerli akupunktur tedavisi rahim kanserinin yaşattığı sorunlara doğal çözüm oluyor. Rahim kanserinin tedavisinde kullanılan bir diğer yöntemdir akupresürdür. Chi ’nin dengelenmesi ve yorgunluğun azaltılmasında rol oynayan bu yöntem yaygın bir şekilde yurt dışında kullanılmaktadır.

Çin bitkisel tedavileri de rahim kanserinin doğal, bitkisel çözüm yöntemleri arasındadır. Bilhassa da aloeveranın kanserli tümörlerin yayılmasını azalttığı biliniyor. Rahim kanserinde üremeye başlayan kanserli tümörler aloevera ile önlenebiliyor. Üstelik bu bitki bağışıklık sisteminin güçlenmesine de yardımcı. ginseng, meyan kökü ve sarımsak da rahim kanserinin bitkisel tedavisinde önemli bir yer tutar.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Rahim kanseri alternatif tıp
1 Temmuz 2014 - 18:30:14 Yorum Yok 3 okunma 0 beğeni
Etiketler: rahim kanseri alternatif tıp tedavisi, rahim kanseri bitkisel çözüm, rahim kanseri bitkisel tedavisi, rahim kanserinde alternatif tıp, rahim kanserinin bitkisel tedavisi var mı
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder