28 Ağustos 2015 Cuma

Mezotelyoma belirtileri nelerdir?

Mezotelyoma belirtileri mezotelyoma hastalığı belirtileri mezotelyoma hastalığının belirtileri mezotelyomanın belirtisi mezotelyoma belirtileri neler sizler için sagliksiteniz.com ’da yer alıyor. Son birkaç yıldır ülkemizde sıkça görülmeye başlayan hastalıklar arasında yer alan mezotelyoma,…

Mezotelyoma belirtileri mezotelyoma hastalığı belirtileri mezotelyoma hastalığının belirtileri mezotelyomanın belirtisi mezotelyoma belirtileri neler sizler için sagliksiteniz.com ’da yer alıyor.

Mezotelyoma belirtileri

Son birkaç yıldır ülkemizde sıkça görülmeye başlayan hastalıklar arasında yer alan mezotelyoma, daha önceleri nadir görülen tümörler arasındaydı, fakat şimdilerle oldukça korkutucu bir hal aldı. Mezotelyoma hastalığı akciğer, kalbi ve karnı çevrelemekte olan plevra, perikard ve periton isimli zarlardan orijin alan habis bir tümör türüdür. en çokta akciğer zarında görülmektedir.

Mezotelyoma hastalığının belirtileri ise, meydana geldiği bölgeye göre değişkenlik göstermektedir. Genellikle mezotelyoma hastalığında hissedilen belirtiler sırt, göğüs ve yan ağrılarıdır. Zamanla bu şikayetler çoğalır ve şiddeti artar. Nefes almakta güçlük çekme, öksürük, karında şişkinlik ve karın ağrısı da mezotelyoma hastalığı belirtileri arasındadır.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Mezotelyoma belirtileri nelerdir?
24 Mayıs 2014 - 10:00:25 Yorum Yok 3 okunma 0 beğeni
Etiketler: mezotelyoma belirtileri, mezotelyoma belirtileri neler, mezotelyoma hastalığı belirtileri, mezotelyoma hastalığının belirtileri, mezotelyomanın belirtisi
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder