28 Ağustos 2015 Cuma

Kanser hastalığının sebepleri

Kanser hastalığının nedenleri kanser hastalığına neden olan etkenler kanser hastalığının nedeni nedir kanser hastalığının sebebi nedir kanserin nedenleri nelerdir kanserin sebepleri hakkında sizleri sagliksiteniz.com ’da bilgilendiriyoruz. Günümüzde büyük küçük bir çok…

Kanser hastalığının nedenleri kanser hastalığına neden olan etkenler kanser hastalığının nedeni nedir kanser hastalığının sebebi nedir kanserin nedenleri nelerdir kanserin sebepleri hakkında sizleri sagliksiteniz.com ’da bilgilendiriyoruz.

Kanser hastalığı sebepleri nelerdir?

Günümüzde büyük küçük bir çok insanın yakalandığı ve yenmeye çalıştığı hastalıkların başında gelen kanser, vücudumuzda yer alan hücrelerin kontrolsüz bir şekilde çoğalmasından kaynaklı husule gelir. Hücrelerin henüz bilinmeyen sebeplerden dolayı kontrolsüz bir şekilde bölünüp, çoğalmaya başlamaları kötü urları meydana getiriyor. Kanserin ortaya çıktığı doku ve organlara bağlı olarak yüzden fazla çeşidi bulunmaktadır. Kas ve lenf sistemi aracılığıyla vücudun diğer bölgelerine ulaşırlar.

Kanser hastalığının sebepleri içsel ve çevresel olmak üzere ikiye ayrılır. Kanser hastalığının nedenleri arasında çevresel nedenler;kimyasal, radyasyon, virüsler şeklinde çoğaltılabilir. İçsel nedenler ise; hormonal, bağışıklık bozuklukları, kalıtsal mutasyonlar veya genetik faktörler gibi uzatılabilir.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Kanser hastalığının sebepleri
12 Mayıs 2014 - 21:00:39 Yorum Yok 3 okunma 0 beğeni
Etiketler: kanser hastalığına neden olan etkenler, kanser hastalığının nedeni nedir, kanser hastalığının nedenleri, kanser hastalığının sebebi nedir, kanserin nedenleri nelerdir, kanserin sebepleri
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder