28 Ağustos 2015 Cuma

Yalancı beyin tümörü belirtileri

Yalancı beyin tümörü yalancı beyin tümörünün belirtileri yalancı beyin tümörü belirtisi yalancı beyin tümörü nedir yalancı beyin tümörü nedir belirtileri nelerdir yalancı beyin tümörü hakkında sizleri sagliksiteniz.com ’da bilgilendirdik. Beynimizin etrafında…

Yalancı beyin tümörü yalancı beyin tümörünün belirtileri yalancı beyin tümörü belirtisi yalancı beyin tümörü nedir yalancı beyin tümörü nedir belirtileri nelerdir yalancı beyin tümörü hakkında sizleri sagliksiteniz.com ’da bilgilendirdik.

Yalancı beyin tümörü belirtileri

Beynimizin etrafında yer alan kafa kemiklerinin birbirine çarpmasını önlemek için aralarında bir sıvı bulunmaktadır. Bu sıvı kirli kan olarak kalbe ulaşır, ancak kalbe ulaşmasında bir engel bulunursa beyinde birikerek baskı yapmaya başlar ve göz sinirlerinde zedelenmeler meydana gelir. İşte bu birikme tümör zannedilir ancak yapılan test ve bir takım tetkiklerle tümör olmadığı anlaşılır. Bu duruma yalancı tümör denir.

Yalancı beyin tümörü dediğimiz bu sorun bir takım şikayetler yaşanmasına sebep olur. Yalancı beyin tümörü belirtileri başında baş ağrısı, baş dönmesi ve kısmende mide bulantısı husule gelir. Gözlerde kararma ve ilerleyen zamanla beraber görme kaybı da gelişebilir. Kimi zaman çift görme de yalancı beyin tümörünün belirtileri arasındadır.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Yalancı beyin tümörü belirtileri
26 Mayıs 2014 - 16:00:04 Yorum Yok 108 okunma 0 beğeni
Etiketler: yalancı beyin tümörü, yalancı beyin tümörü belirtisi, yalancı beyin tümörü hakkında, yalancı beyin tümörü nedir, yalancı beyin tümörü nedir belirtileri nelerdir, yalancı beyin tümörünün belirtileri
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder