28 Ağustos 2015 Cuma

Yaz meyvesi kavunun faydaları

Kavun, B vitamini, brom ve iyot içeriyor, sinirleri yatıştırıyor, kanı temizliyor ve kolay bir uyku sağlıyor. Kavun meyvesi, damar tıkanıklığı, kansızlık için de öneriliyor. Ama hazmı karpuza göre daha güç….

Kavun, B vitamini, brom ve iyot içeriyor, sinirleri yatıştırıyor, kanı temizliyor ve kolay bir uyku sağlıyor.

Kavun meyvesi, damar tıkanıklığı, kansızlık için de öneriliyor. Ama hazmı karpuza göre daha güç.

Kavunun şeker oranı fazladır. Ölçüyü kaçırmadan tüketmek gerekiyor.

Açık renkli ve düz kabuklu “bal kavunu” iyi bir C, A vitamini, potasyum ve çinko kaynağı olarak en değerliler arasında yer alıyor.

Cildi kuru olanlar için 1 ölçü süt, 1 ölçü kavun suyu ve 1 ölçü su ile hazırlanan karışım, iyi sonuç veriyor.

Meyve salataları, pasta ve tartoletlerde bol bol kullanarak, hem lezzetinden hem de besin değerinden yararlanabilirsiniz.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Yaz meyvesi kavunun faydaları
1 Haziran 2008 - 20:47:29 Yorum Yok 5.066 okunma 0 beğeni
Etiketler: A vitamini, bal kavunu, bal kavununun faydaları, C vitamini, çinko kaynağı, kavun, kavun çeşitleri, kavun nerde yetişir, kavun tohumu, kavun yetiştiriciliği, kavunun faydaları, potasyum kaynağı, sarılığa iyi gelen bitkiler, sarılığa iyi gelen yiyecekler, sarılığa ne iyi gelir, sarılık bitkisel tedavi, sarılık için şifalı bitkiler, sinüzite bitkisel çözüm, sinüzite doğal çözüm, sinüzite faydalı bitkiler, sinüzite iyi gelen antibiyotikler, sinüzite iyi gelen bitkiler, sinüzite iyi gelen şifalı bitkiler, sinüzite ne iyi gelir, sinüzite şifalı bitkiler, yaz meyvesi
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder