28 Ağustos 2015 Cuma

Ardıç yağının faydaları nelerdir?

Hoş kokusu ile bin bir derde şifası bulunan, 2-5 metre uzunluğunda ki bir ağaçtan toplanan ve siyahımsı bir meyve olan ardıçtan elde edilen bitkisel yağın sağladığı faydaları bu makalemizde öğrenebilirsiniz. Pek çok…

Hoş kokusu ile bin bir derde şifası bulunan, 2-5 metre uzunluğunda ki bir ağaçtan toplanan ve siyahımsı bir meyve olan ardıçtan elde edilen bitkisel yağın sağladığı faydaları bu makalemizde öğrenebilirsiniz. Pek çok kişi ardıç yağının ismini bile duymamış olabilir, ama ardıç yağını kullandıkları zaman ne kadar faydalı olduğunu görecekler ve çevresindeki kişilere de önereceklerdir.

Ardıç yağı faydaları


Kalp yetmezliği sorununu giderir, Soğuk algınlığına iyi gelir, Romatizmal hastalıkları iyileştirir, Kaza sonucu oluşan ağrılara iyi gelir, Hareket etme gücünü arttırır, Astım hastalığına iyi gelir, İdrar problemleri yaşayanlara faydası bulunur, Kanı temizler, Selülit problemlerine iyi gelir, Adet sancılarını geçirir, Hazımsızlık ve gaz problemlerine iyi gelir Cilt hastalıklarını geçirir.

Ardıç yağı nasıl kullanılır?


Bir çay bardağı suyun için beş damla ardıç yağı damlatarak içilir. Hamileler kullanamaz, fazla kullanılmasıda zararlıdır.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Ardıç yağının faydaları nelerdir?
13 Şubat 2012 - 19:00:17 Yorum Yok 175 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder