21 Ağustos 2015 Cuma

Kilolu çocuklar nasıl zayıflamalı?

Ciddi kilo sorunu olan çocukların zayıflaması için yapılması gerekenler nelerdir, fazla kilolu çocuklar nasıl zayıflatılır ve şişman çocuklar nasıl zayıflar sagliksiteniz.com ’da sizlerle. Henüz çocuk yaşta ciddi kilo problemleri yaşayanlar için…

Ciddi kilo sorunu olan çocukların zayıflaması için yapılması gerekenler nelerdir, fazla kilolu çocuklar nasıl zayıflatılır ve şişman çocuklar nasıl zayıflar sagliksiteniz.com ’da sizlerle.

Henüz çocuk yaşta ciddi kilo problemleri yaşayanlar için uzmanların beslenme ve egzersiz tavsiyelerine yer verdik. Aşırı kilolu olan ve obezite olma yolunda ilerleyen çocuklar nasıl zayıflamalıdır, buyurun hep birlikte uzmanların yaptıkları açıklamalardan öğrenelim.

Yaşları 17-18 olan fazla kilolu çocukların katı bir diyet uygulamasına girmesi, çok uygun bulunmuyor. Hele ki bu yaşlardaki çocukların light ürünleri tüketmesi hiç doğru değildir. Çocukların gelişim dönemlerinde her besini yemeleri ancak beslenme alışkanlıklarında bazı hususlara dikkat etmeleri gerekir.

Kilolu çocukların kilo verme sürecinde mutlaka güne kahvaltı ile başlamaları gerekir. Öğün atlamak son derece yanlıştı. Öğünlerde tüketilen gıdaların miktarı doğru ayarlanmalıdır. Çocukların servis tabakları küçültmeli, az yemeleri sağlanmalı ancak öğün atlamamalarına dikkat edilmelidir.

Tüm bunların yanı sıra mutlaka hareket etmelidirler. Evde okula, okuldan eve rutin bir hayat süren çocukların boş vakitlerini televizyon ve bilgisayar başında geçirmeleri kilo vermelerini zorlaştırır.

Sagliksiteniz.Com

Kilolu çocuklar nasıl zayıflamalı?
8 Kasım 2014 - 20:12:33 Yorum Yok 39 okunma 0 beğeni
Etiketler: çocuklara zayıflama önerileri, çocukların zayıflaması için yapılması gerekenler nelerdir, fazla kilolu çocuklar nasıl zayıflatılır, şişman çocuklar nasıl zayıflar
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder