23 Ağustos 2015 Pazar

Kurubaklagilleri sebzeyle pişirerek zenginleştirin

Kurubaklagiller, protein ve lif kaynağıdır. İyi pişirilmedikleri zaman gaz ve şişkinlik yaparlar. Bunları pişirmeden önce akşamdan suda bekletin ve bu suyu dökün. …Kurubaklagiller, protein ve lif kaynağıdır. İyi pişirilmedikleri zaman…

Kurubaklagiller, protein ve lif kaynağıdır. İyi pişirilmedikleri zaman gaz ve şişkinlik yaparlar. Bunları pişirmeden önce akşamdan suda bekletin ve bu suyu dökün. …

Kurubaklagiller, protein ve lif kaynağıdır. İyi pişirilmedikleri zaman gaz ve şişkinlik yaparlar. Bunları pişirmeden önce akşamdan suda bekletin ve bu suyu dökün. Kurubaklagiller genellikle etle pişiriliyor. Protein kaynağı oldukları için bunların etle tüketilmesine gerek yoktur. Kurubaklagiller etsiz pişirildikleri zaman da vücut için gerekli olan proteini karşılarlar. Sebze ile pişirildiklerinde ise, hem sebzeyi protein yönünden zenginleştirir, hem de C vitamini, demir ve kalsiyumun vücutta kullanılmasına yardım ederler.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Kurubaklagilleri sebzeyle pişirerek zenginleştirin
25 Mayıs 2009 - 10:00:20 Yorum Yok 172 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder