28 Ağustos 2015 Cuma

Kuşburnu yağının faydaları nelerdir?

Envai çeşit yöntemlerle bitkilerin şifasından faydalanmaya devam ederken, hem sağlık, hem cilt, hem de daha birçok sorunlardan bitkisel yöntemlerle uzak kalmanın ve üstesinden gelmenin bir yolu da bitkilerden elde edilen…

Envai çeşit yöntemlerle bitkilerin şifasından faydalanmaya devam ederken, hem sağlık, hem cilt, hem de daha birçok sorunlardan bitkisel yöntemlerle uzak kalmanın ve üstesinden gelmenin bir yolu da bitkilerden elde edilen yağların kullanımı olduğu aşikar. Kuşburnu yağıda hayatımıza sağlık katan bitkisel yağlardan biri olmakta en çokta kozmetik sektöründe kullanılmaktadır. Peki nedir kuşburnu yağının yararları ?

Kuşburnu yağının faydaları nelerdir? Kuşburnu erken yaşlanma problemini ortadan kaldırır. Kuşburnu kırışıklıkları giderir. Cilt hücrelerini besleyerek cildin yenilenmesini sağlar. Cildi her türlü sorundan korur. Göz çevresi ve ağız bölgesi kırışıklıklarını önemli derece de önler. Soğuk havaların cildi kurutmasına izin vermez.

Kuşburnu yağı kullanımı: Kuşburnu yağını cildinize sürün. Eğer cildiniz yağlı bir yapıda ise en fazla 20 dakika sonra cildinizi yıkayın.Kuru ve normal bir cilt tipine sahipseniz cildinizi durulamanıza gerek yok. Günde bir kez kullanımı uygundur.

Kuşburnu yağını el, vücut ve yüz için kullanmalısınız. Masaj yaptırmayı düşünüyorsanız masaj öncesi kuşburnu yağını cildinize sürmeniz cildinizin parlamasını sağlar.

Uyarı: Sivilcelerin üzerine sürülmemelidir.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Kuşburnu yağının faydaları nelerdir?
24 Nisan 2012 - 21:40:04 Yorum Yok 138 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder