28 Ağustos 2015 Cuma

Mürverin faydaları nelerdir?

Tabiatın sunmuş olduğu mucizevi bitkilerden bir tanesi olan mürverde tıpkı diğer nebatlar gibi bin bir deva deva olarak sağlık sorunlarımızın üstesinden gelmemize bize yardım etmektedir. Ahmet Maranki mürverin ne tür…

Tabiatın sunmuş olduğu mucizevi bitkilerden bir tanesi olan mürverde tıpkı diğer nebatlar gibi bin bir deva deva olarak sağlık sorunlarımızın üstesinden gelmemize bize yardım etmektedir. Ahmet Maranki mürverin ne tür sağlık sorunlarına iyi geldiğini ve mavi mürekkepli mürverden nasıl faydalanacağımızı katılmış olduğu bir programda anlattı. Bizde sizlere Ahmet Maranki ’nin mürver hakkında bahsetmiş olduklarını aynen aktarıyoruz.

Mürverin faydaları Mürver ateşi düşürür, Vücudun direncini arttırır, Gribe ve nezleye iyi gelir, Öksürüğü keser, Soğuk algınlığını iyileştirir, göğsü yumuşatır, İdrar söktürür Terletir, Basura iyi gelir, Maydanoz ile kullanınca anne sütünü artırır, Çiçeğini kaynatıp suyunu içmek ise mideyi temizler, balgamı atar, bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar ve rahim şişliğine iyi gelir. Yaprakları ezilip merhem halinde burkulmalara ve yaralara kullanılır.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Mürverin faydaları nelerdir?
22 Mayıs 2012 - 22:30:22 Yorum Yok 62 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder