21 Ağustos 2015 Cuma

Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak

Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olma, taşıyıcılık anne yöntemiyle bebek sahibi olma ve taşıyıcı anne ile bebek sahibi olanlar ne yapmalı, yapması gerekenler nelerdir sagliksiteniz.com ’da sizlerle paylaştık. Doğuştan rahmi bulunmayan…

Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olma, taşıyıcılık anne yöntemiyle bebek sahibi olma ve taşıyıcı anne ile bebek sahibi olanlar ne yapmalı, yapması gerekenler nelerdir sagliksiteniz.com ’da sizlerle paylaştık.

Doğuştan rahmi bulunmayan kadınların ya da gebelik için rahmi olmayanların tercih ettiği yollardan bir tanesi de, taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmaktır. Ard arda düşük yapma, eşcinsel olma, doğum yaparak fiziğinin bozulmasından korkanlar, rahmi gebeliği kaldırmayanlar taşıyıcı anne seçeneğini düşünmektedirler. Peki, taşıyıcı anne ile nasıl bebek sahibi olur?

Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olma çok düşünülüp karar verilmesi gereken bir durumdur. Bebek sahibi olmada taşıyıcı annenin seçimi önemlidir. Taşıyıcı annenin bulaşıcı hastalık taşımaması, madde bağımlısı olmaması ve genetik hastalıklar taşımaması gerekir. Bu tür durumların varlığı yapılacak testler sayesinde anlaşılabilir. Mutlaka taşıyıcı anne seçiminde buna özen gösterilmelidir.

Taşıyıcı anne uygulamasında çiftten yumurta ve sperm elde edilir ve bunlar aynı tüp bebek işleminde olduğu gibi döllenerek taşıyıcı annenin rahmine transfer edilir. Taşıyıcı annenin yasal işlemleri ve prosedürleri kabul etmesiyle beraber doğum sonrasında bebeği gerçek anne ve babasına teslim eder. Yasal gerekliliklerin tam anlamıyla yerine getirilmesi ve doğum sonrasında taşıyıcı annenin bebek üzerinde söz hakkının bulunmaması için avukatlar ile kontrat imzalanmalıdır.

Sagliksiteniz.Com

Taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak
3 Kasım 2014 - 19:30:38 Yorum Yok 6 okunma 0 beğeni
Etiketler: taşıyıcı anne ile bebek sahibi olanlar ne yapmalı, taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olma, taşıyıcı annelik, taşıyıcılık anne yöntemiyle bebek sahibi olma
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder