28 Ağustos 2015 Cuma

Unutkanlığa bitkisel çözüm

Gündelik bir sorun olan, küçükten büyüğe herkeste görülen, yaş ve cinsiyet ayrımı yapmayan ve beyinin güçsüzleşmesi sonucu beliren unutkanlık, yaşam şartlarını da bozmaktadır. Karşımızdaki kişilerin isimleri, daha önceden ezbere bildiğimiz…

Gündelik bir sorun olan, küçükten büyüğe herkeste görülen, yaş ve cinsiyet ayrımı yapmayan ve beyinin güçsüzleşmesi sonucu beliren unutkanlık, yaşam şartlarını da bozmaktadır. Karşımızdaki kişilerin isimleri, daha önceden ezbere bildiğimiz birinin telefon numarası, verdiğimiz bir sözü yada dışarıya çıkarken bir eşyamızı almayı unutabiliriz. Başlarda bu tür sorunlar pek ciddiye alınmaz ama sonraları daha vahim durumlar görülebilir.

Amerika ’da yapılan bir araştırma sonucunda bilim adamları unutkanlığa bitkisel çözüm buldular. Yaşları 9 ’dan başlayan ve 76 ’ya kadar olan bir grup insan üzerinde denenen araştırmada, yaban mersininin beyini güçlendirdiği görüldü. Günde 6 ila 9 mililitre yaban mersini suyu içmenin hafızayı güçlendirdiği kanıtlanmış oldu.

Unutkanlığa bitkisel tedavi yolları arayanların günde 6-9 mililitre taze yaban suyunun içilmesi öneriliyor. Unutkanlıkla başa çıkmak için yaban mersininden yardım almalısınız. Aksi taktirde unutkanlık önüne geçilmeyen bir sorun olup kalır.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Unutkanlığa bitkisel çözüm
18 Şubat 2012 - 11:00:29 Yorum Yok 48 okunma 0 beğeni
Etiketler: unutkanlığa bitkisel çözüm, unutkanlık nasıl tedavi edilir
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder