Cildin aşırı şekilde güneşe maruz kalması, hormon hastalıkları, hormon bozukluğu, kortizon kremlerinin uzun süre kullanımı, cilt hassaslığı, hematolojik hastalıkların ortaya çıkması gibi çeşitli nedenlerde kaynaklı olarak husule gelen yüzde kılcal…
Cildin aşırı şekilde güneşe maruz kalması, hormon hastalıkları, hormon bozukluğu, kortizon kremlerinin uzun süre kullanımı, cilt hassaslığı, hematolojik hastalıkların ortaya çıkması gibi çeşitli nedenlerde kaynaklı olarak husule gelen yüzde kılcal damar çatlamasının tedavisi hakkında bilgi almak için doğru adrestesiniz. Yüzde kılcal damar çatlaması ciddi bir şekilde kişinin güzelliğini etkilediği için bu sorunu yaşayanlar yüzlerindeki kılcal damar çatlaklarının nasıl tedavi edileceğinin merakı içindeler. İşte merakınızı gidermenize yardımcı olacak bilgiler sizlerle.
Yüzde kılcal damar çatlaması
Yüzde kılcal damar çatlamasının tedavisi için genellikle lazer uygulaması tercih edilmektedir. Yüzdeki kılcal damar çatlaklarının giderilmesinde lazer tedavisi başarılı bir yöntemdir. Lazer tedavisi ile yüzdeki kılcal damarların giderilmesi şu şekilde olmaktadır:
Lazer deriye gönderilir ve kılcal damar içerisindeki alyuvarlar tarafından emilmesi sağlanarak, alyuvarların ihtiva ettiği hemoglobin maddesinin lazeri emmesi ile damar içinde yüksek ısı meydana gelir ve bu ısı da damardaki büzüşmelerin giderilmesini sağlar. Kılcal damar çatlakları çok yaygınsa 2 ya da 4 seans uygulanır. Sağlıklı olan her insan yüzdeki kılcal damar çatlaklarının tedavisi için lazer uygulamasına başvurabilir.
yüzdeki kılcal damarların lazerli tedavisinin sakıncalı olduğu durumlarda mevcuttur. Lazer uygulamasının sakıncalı olduğu kişiler kan pıhtılaşması olanlar, kan sulandırıcı olanlar, tromboemboli öyküsü olanlar, antifosfolipid sendromlu hastalar, lazere karşı hassasiyeti ve ışık duyarlılığı olanlardır.
Sagliksiteniz.Com
Yüzde kılcal damar çatlaması tedavisi
0 yorum:
Yorum Gönder