28 Ağustos 2015 Cuma

Bitkisel saç çıkarma yöntemleri

Erkeklerin muzdarip oldukları bir derde değineceğiz; saç dökülmesi. Saç dökülmesinden şikayet edenlere doğanın etkili iksirlerini sunacağız. Bu sayede kozmetik firmalarının fahiş fiyatlara sattıkları ürünlere ihtiyaç duymayacaksınız hem de tamamen doğal…

Erkeklerin muzdarip oldukları bir derde değineceğiz; saç dökülmesi. Saç dökülmesinden şikayet edenlere doğanın etkili iksirlerini sunacağız. Bu sayede kozmetik firmalarının fahiş fiyatlara sattıkları ürünlere ihtiyaç duymayacaksınız hem de tamamen doğal yöntemlerle. Son yıllarda sadece erkeklerin derdi olmaktan çıkan kadınların da derdi olan saç dökülmesinin önlemi hatta saç çıkarmaya yardımcı olacak formüller burada!

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı vazelin 2 tatlı kaşığı ardıç katran Yarım limon suyu

Hazırlanışı:

Tüm malzemeler temiz bir kap içinde karıştırılmalı. Daha sonra saç diplerine sürülmeli ve ılık su ile saç dipleri iyice yıkanmalı. Bu işlemi haftada bir kez yapmalısınız.

Bir diğer formülümüz ise;


10 gram entele , 10 gram elma sirkesini bir tencere içinde karıştırın. Bu karışımı ocakta kaynatın. Tenceredeki su yarıya inice ateşten alın ve soğumaya bırakın.Soğuduktan sonra saç diplerine sürün. 20 dakika sonra ılık su ile yıkayın. Bu işlemde haftada bir kez yapılmalı.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Bitkisel saç çıkarma yöntemleri
23 Mart 2012 - 15:00:56 2 Yorum 63 okunma 0 beğeni
Etiketler: bitkisel saç çıkartma
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder