21 Ağustos 2015 Cuma

Dövmeler nasıl silinir?

Kalıcı dövmelerinizden kurtulmak istiyorsanız dövme nasıl silinir, lazerle dövme sildirme ve ameliyat ile dövme sildirme nasıl yapılır sagliksiteniz.com ’dan öğrenebilirsiniz. Geçici dövmeler en geç 2 hafta içinde tamamen siliniyorken, kalıcı dövmeler…

Kalıcı dövmelerinizden kurtulmak istiyorsanız dövme nasıl silinir, lazerle dövme sildirme ve ameliyat ile dövme sildirme nasıl yapılır sagliksiteniz.com ’dan öğrenebilirsiniz.

Geçici dövmeler en geç 2 hafta içinde tamamen siliniyorken, kalıcı dövmeler ne yazık ki siz istemediğiniz müddetçe vücudunuzda kalmaya devam ediyor. Eğer kalıcı dövmelerinizden kurtulmak istiyorsanız, mütenevvi dövme sildirme yöntemlerinden biri ile kurtulma şansınız bulunuyor. Peki, dövme nasıl silinir?

Dövme sildirme yöntemleri nelerdir?

Kalıcı dövme sildirme işlemi için günümüzde en yaygın olarak kullanılan metot, lazerle dövme sildirme işlemidir. Siyah renkte yapılan dövmeler, renkli dövmelere nazaran çok daha kolay silinebiliyor. Dövme sildirme için tercihiniz lazer yöntemi ise, 4-5 seansta kalıcı dövmeler vücuttan tamamen silinmiş olur.

Karikatür şeklinde silinmiş olan dövmeler kısa sürede sorunsuz olarak yok edilebiliyor ancak, renkli dövmeler için daha yüksek enerjiye ihtiyaç duyulduğundan, ciltte ısınma meydana gelebiliyor. Cildin ısınmasını engellemek için daha düşük dozlarda enerji kullanıldığından, dövme sildirme seansı uzayabiliyor, hatta kimi zamanda tamamen silinmesi imkansız hale dönüşebiliyor.

Cilt soyma yöntemi de dövme sildirme işlemlerinden biridir. Bu yönteme dermabrazyon adı verilmektedir. Deriyi törpüleme, derinin üst tabakasını kaldırma şeklinde kalıcı dövmeler vücuttan silinmiş olur. derinin üst tabakası ortadan kaldırılınca alt tabakadaki boyaların bir kısmı vücut tarafından dışarı atılır. Sonrasında da deri kendini tekrar yeniler.

Ameliyat ile dövme sildirme de yapılabilir. ameliyat ile kalıcı dövmelerin silinmesi işleminde, deri kesilip çıkartılır. Dövme küçük ise bölge dikilerek kapatılır, büyük ise deri yaması uygulanır.

Sagliksiteniz.Com

Dövmeler nasıl silinir?
7 Kasım 2014 - 21:30:38 Yorum Yok 12 okunma 0 beğeni
Etiketler: ameliyat ile dövme sildirme nasıl yapılır, dövme nasıl silinir, dövme sildirme, dövme sildirme yöntemleri, lazerle dövme sildirme
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder