28 Ağustos 2015 Cuma

Enerji veren bitki çayı

Dr.Berrin Yiğit vücudumuza zindelik ve canlılık katacak harika bir bitkisel çay tarifi ile çıkıyor karşımıza. Enerji veren bitkisel çay tarifini hazırlamak ve içmek istiyorsunuz aşağıdaki Dr.Berrin Yiğit ’in vermiş olduğu tarifi…

Dr.Berrin Yiğit vücudumuza zindelik ve canlılık katacak harika bir bitkisel çay tarifi ile çıkıyor karşımıza. Enerji veren bitkisel çay tarifini hazırlamak ve içmek istiyorsunuz aşağıdaki Dr.Berrin Yiğit ’in vermiş olduğu tarifi dikkatlice uygulayın. Özellikle yaz sıcaklarında enerji veren bitki çayı karışımının çok faydasını göreceksiniz.

Ayva, karanfil, nane, ıhlamur ve yeşil çay karışımından hazırlanan enerji veren bitki çayı aynı zamanda sizi çeşitli hastalıklardan da koruyacaktır. Hem hastalıklardan korunmak hem de zindelik kazanmak için uzman doktorun önerisi olan bu çayın tarifi şöyle, hanımlar ve beyler.

Malzemeler

2 adet karanfil 1 tatlı kaşığı yeşil çay. Kabuklu yarım ayva. 10 adet nane yaprağı. 1 serçe parmağı kadar zencefil 2 yemek kaşığı ıhlamur.

Hazırlama

Ihlamur ve yeşil çayın dışındaki tüm malzemeleri belirtilerin miktarları kadar 10 dakika kaynatın. Daha sonra içine ıhlamur ve yeşil çayı ekleyin ve 5 dakika daha kaynatın. Ardından süzerek bir bardak için.

Enerji veren bitki çayı günde bir bardak içilmelidir.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Enerji veren bitki çayı
22 Haziran 2012 - 19:00:11 Yorum Yok 165 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder