21 Ağustos 2015 Cuma

Erkekler için kegel egzersizleri

Kegel egzersizi nedir ve nasıl yapılır kafalarda yer alan bu soru işaretlerinin yanıtlarına sayfamızda yer verirken, erkekler için önerilen egzersizler başında kegel egzersizlerinin faydalarına da değindik. Doğanın mucizevi egzersiz türlerinden…

Kegel egzersizi nedir ve nasıl yapılır kafalarda yer alan bu soru işaretlerinin yanıtlarına sayfamızda yer verirken, erkekler için önerilen egzersizler başında kegel egzersizlerinin faydalarına da değindik.

Doğanın mucizevi egzersiz türlerinden bir tanesi olan kegel egzersizleri, yaşamımızın her döneminde yer alması gereken spor hareketleri arasında yer almalıdır. Erkeklerin sağlığı açısından da önemli bir egzersiz türü olan kegel egzersizleri, düzenli olarak yapılmalıdır.

Hem kas yapıcı hem de esneklik kazanılmasını sağlayan kegel egzersizleri, birçok erkeğin kısa zaman içinde olumlu sonuç almasına olanak sağlayacağı için hoşuna gidecektir. Hem vücut sağlığı hem de cinsel sağlık açısından önemli olan kegel egzersizlerine makalemizin devamında yer verdik. Erkekler tarafından yapılması tavsiye edilen kegel egzersizleri nelerdir, buyurun öğrenelim.

Kegel egzersizlerini yapmanın iyi bir rejimi günde üç egzersizdir: sabah, öğle, akşam. Her egzersizde 15 tekrarlı 3 set yaparak başlayabilirsiniz. Tekrar değişebilir ve kendi rutinlerinizi oluşturmak pekâlâ mümkündür. Birkaç örnek: Bir tekrar sık/bırak olabilir, 3 saniye sıkmak bir tekrar olabilir, kısa bir büzme ve uzun sıkma bir tekrar olabilir, sıkışınızı uzun süre mesela 30 saniye tutmak bir tekrar olabilir. Egzersizlerinizi giyinikken, reklam aralarında, işte veya yatakta yapabilirsiniz. Bazı çiftler Kegel egzersizlerini birlikte yaparlar.

Erkek erekte olur, kadının içine girer ve sırayla tekrarları yaparlar. Denemeyenler için söyleyelim, penisiniz içerideyken vajinanın Kegel egzersizi yapması hoş bir histir. Uygulamaya başlayın. Pelvik kaslarınızı güçlendirin. Bütün olumlu tıbbi ve cinsel sağlık yararlarıyla birlikte herkes günlük Kegel egzersizlerini yapmadır. Yapmamak için bir neden yok. Hem, tıbbi ve cinsel sağlığınız uzun vadede artacaktır.

Sagliksiteniz.Com

Erkekler için kegel egzersizleri
17 Kasım 2014 - 22:45:25 Yorum Yok 79 okunma 0 beğeni
Etiketler: erkekler için egzersizler, kegel egzersizi nasıl yapılır, kegel egzersizi nedir, kegel egzersiziü
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder