21 Ağustos 2015 Cuma

Genital estetik kimlere yapılır?

Kadınların merak ettiği genital estetik ameliyatları kimlere uygulanır, kimler vajina estetiği yaptırabilir ve genital estetik kimlere uygulanır sagliksiteniz.com ’da bu soruların yanıtlarına ulaşacaksınız. Vajinal bölgede mütenevvi nedenlerden dolayı deformasyonlar husule gelmesi,…

Kadınların merak ettiği genital estetik ameliyatları kimlere uygulanır, kimler vajina estetiği yaptırabilir ve genital estetik kimlere uygulanır sagliksiteniz.com ’da bu soruların yanıtlarına ulaşacaksınız.

Vajinal bölgede mütenevvi nedenlerden dolayı deformasyonlar husule gelmesi, hem cinsel isteksizliğe yol açar hem de kadınların partnerlerinden utanmalarına. Bu durumdan kurtulmanın en kesin çözüm yolu ise, vajinal estetik ameliyatı olmaktır. Peki, kimler vajinal estetik/genital estetik ameliyat olabilirler?

Kadınların özgüvenini yitirmelerine de neden olan genital deformasyonlar kurtulmak için estetik alanda uzman cerrahlar tarafından genital estetik ameliyatları yapılabilir. Jinekolojik sorunlar,doğumsal problemler, yaşın ilerlemesi gibi etkenler genital bölgede estetik sorunların husule gelmesine sebep olabilir.

Vajinal estetik kimlere uygulanır?

Vajina estetiği ya da diğer adıyla genital estetik ameliyatları deformasyon ve yırtık sorunlarında, cinsellikten haz almama durumlarında uygulanmaktadır. Vajina sarkması, vajina iç ve dış dudakların aşırı büyük veya küçük olması karnın altında kalan, genital bölgenin üstteki tüylü bölgesi olarak isimlendirilen pubisin gereğinden fazla belirginleşmesi vajinal estetik ameliyatının uygulanma nedenleri arasındadır. Bu tür şikayetleri bulunan 18-65 yaş arası kadınlara genital estetik ameliyatları uygulanır.

Sagliksiteniz.Com

Genital estetik kimlere yapılır?
19 Ekim 2014 - 08:00:26 Yorum Yok 3 okunma 0 beğeni
Etiketler: genital estetik, genital estetik ameliyatları kimlere uygulanır, genital estetik kimlere uygulanır, kimler vajina estetiği yaptırabilir, vajina estetiği
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder