20 Ağustos 2015 Perşembe

Göbek Eritme Hareketleri

Yaz mevsimi geldi oldu ve kış aylarında özellikle de göbek çevresinde biriken yağlardan kurtulmak, göbeğinizi dümdüz ve sıkı bir görünüm kazanmasını sağlamak için evde yapabileceğiniz göbek eritme hareketleri resimli olarak sizlerle paylaşıldı.

Özellikle de kadınlar yaz mevsiminde bikini içinde çekici bir görünüm kazanmak isterler. Bunun içinde ilk olarak göbeklerinde biriken yağlardan kurtulmak için çabalarlar. Düzenli olarak yapılacak göbek eritme egzersizleri sayesinde bu isteğinize yaz gelmeden kavuşmanız mümkün.

Sıkı bir diyete girerek ve düzenli olarak aşağıda sizlerle paylaştığımız 5 göbek eritme egzersiz hareketlerini uygulayarak, göbek bölgesindeki fazlalıklara veda edebilirsiniz. Dümdüz bir karına sahip olmak için işte mucize değerindeki göbek eritme hareketleri:

Göbek Eritme Egzersiz Hareketleri Resimli

Çapraz mekik hareketi

Sırt üstü bir şekilde yere yatın ve sol ayağınızı kaldırıp dizinisi de 90 derecede büktükten sonra sağ elinizi şakağınıza koyup dirseklerinizi açın. Nefes alın ve şimdi nefes verirken sağ omzunuzu yerden kaldırıp, karınınızı iyice sıktıktan sonra sonra doğru eğilmeye çalışın. Nefes alıp geri düzelin başlangıç pozisyonuna dönün. Bu hareketi 2 kez tekrar edin. Diğer taraf içinde uygulayın.

Şınav çekme hareketi

Şınav için rutin pozisyona geçin, karnınızı sıkıp kalçanızı aşağıda sıkılı bir şekilde bozulmadan kalmasını sağlayıp 20 saniye kadar durun. 3 defa tekrarlanacaktır.

Plank hareketi

Kolunuzun el ile dirsek arasındaki bölümünü yere koyduktan sonra tıpkı şınav çeker gibi vücudunuzu yukarı doğru kaldırmaya çalışın ve 20 saniye yukarıda kalın. 3 kez tekrar.

Sırtüstü yere yatma hareketi

Yere sırt üstü şekilde uzanıp belinizin altına elleri yerleştirin ve ayaklar yerden 45 derece yukarıda olacak şekikde 15 saniye bekleyin. 3 kez tekrar.

Mekik hareketi

Sırt üstü yere uzanıp dizlerinizin 90 derece bükülü olmasına dikkat edin. Karnınızı sıkın, bel boşluğu olmamasına özen gösterin. Eller şakaklarda olmalı ve dirsekler iyice açılmalı. Şimdi nefes alın ve nefesinizi verirken omuzları yerden kaldırıp karnı iyice sıkın. Dizlerinize doğru bükülün ve nefes alıp geriye doğru eski pozisyonuna dönün. Burada kesinlikle omuzlar yere değmeyecektir.

Sagliksiteniz.Com

Göbek Eritme Hareketleri
18 Mart 2015 - 15:55:51 Yorum Yok 151 okunma 1 beğeni
Etiketler: evde göbek eritme, evde göbek eritme yöntemleri, göbek eritme egzersiz hareketleri, göbek eritme egzersiz önerileri, göbek eritme egzersizleri, göbek eritme hareketleri resimli
Yorum yaz Yararlı buldum1

0 yorum:

Yorum Gönder