4 Ağustos 2015 Salı

Göz kaşıntısına ne iyi gelir?

Gözlerde kuruma, enfeksiyon, alerjik gibi sebeplerden husule gelen kaşıntının ortadan kalkması, kısa sürede bu sorundan kurtulmak için doğanın sunduğu mucizevi bitkilerden yararlanmak isterseniz, gözlerde kaşıntıya iyi gelen bitkilerin hemen neler…

Gözlerde kuruma, enfeksiyon, alerjik gibi sebeplerden husule gelen kaşıntının ortadan kalkması, kısa sürede bu sorundan kurtulmak için doğanın sunduğu mucizevi bitkilerden yararlanmak isterseniz, gözlerde kaşıntıya iyi gelen bitkilerin hemen neler olduğunu öğrenelim. Gözlerde kaşıntıya yol açan sebep her ne ise muhtemelen göz ağrısı ve sulanma gibi problemlere de sebep olmaktadır. Tüm bu sorunların ortadan kalkmasına yardımcı şifalı bitkilerin gelin hem neler olduklarına bir göz atalım hemde nasıl kullanılması gerektiğini öğrenelim.

Göz kaşıntısına bitkisel çözümler

Gözlerde kaşıntının bitkisel tedavisi için kullanacağınız bitkileri aktarlarda kolaylıkla bulabilir ve kısa sürede hazırlayarak göz kaşıntısını doğal yollarla tedavi edebilirsiniz. Gözlerde kaşıntıya iyi gelen bitkilerin başında keten tohumu geliyor. Keten tohumu sadece göz kaşıntısını değil, aynı zamanda gözlerde iltihaplanma gibi şikayetleri de ortadan kaldırmaktadır. Keten tohumu ile göz kaşıntısının tedavisi için keten tohumu kapsülü ya da keten tohumu yağı kullanmanız tavsiye edilir.

Keten tohumunun yanı sıra, yaban mersini, çam kabuğu, ceviz yaprağı, gül yaprağı, devetabanı gibi bitkilerden hazırlanan bitki çaylarının suyu ile kaşıntı olan göze pamukla pansuman yapmakta gözlerde kaşıntının geçmesi için birebirdir. İster keten tohumunu isterseniz de bu bitkileri kullanın emini olun ki kısa süre içinde sorununuzdan eser kalmayacak.

Sagliksiteniz.Com

Göz kaşıntısına ne iyi gelir?
2 Ekim 2013 - 16:30:21 Yorum Yok 113 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder