28 Ağustos 2015 Cuma

Gül suyunun faydaları nelerdir?

Sabahları güne gül kokuları ile uyanmak biliyorum ki hepinizi çok mutlu edecektir. Uzmanlarda zaten böyle yapmanızı öneriyorlar. Yatak odanızda bir vazo gül bulundurmalı ve sabahları onun mis gibi kokusuyla güne…

Sabahları güne gül kokuları ile uyanmak biliyorum ki hepinizi çok mutlu edecektir. Uzmanlarda zaten böyle yapmanızı öneriyorlar. Yatak odanızda bir vazo gül bulundurmalı ve sabahları onun mis gibi kokusuyla güne merhaba demelisiniz. Hem gül kokusu ve gül suyu zihninizi açıp, hafızanızı güçlendiriyor.

Uzmanlar gün içerisinde sıkça gül koklamanın ve gül suyu ile ferahlamanın hafızayı güçlendirdiğine değindiler. Gül suyunun önemini vurgulayan uzmanlar, unutkanlığın gül suyu ile ortadan kaldırılabileceğini söylediler. Hafızayı güçlendirmek ve unutkanlık problemini tamamen yok etmek için gül suyunun faydalarından yararlanın.

Gül suyunun ayrıca cilde ve saçlara da büyük faydaları bulunuyor. Gül suyunun cilde faydaları; yaraları iyileştirmek, soğuktan dolayı çatlayan cildi onarmak ve cildi sıkılaştırmaktır. Doğal bir tonik görevi görür. Gül suyunun saçlara faydası ise; saçları beslemek ve kepek oluşumunu önlemektedir.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Gül suyunun faydaları nelerdir?
21 Şubat 2012 - 20:30:33 Yorum Yok 163 okunma 0 beğeni
Etiketler: gül suyunun yararları
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder