28 Ağustos 2015 Cuma

Kepeğe karşı ısırgan otu

Kanser, kansızlık, romatizma ve böbrek taşı gibi ciddi hastalıkları tedavi eden ısırganotu, saçları canlandırarak, dökülmelerini ve kepeklenmelerini önlüyor. Toplumdaki birçok insan kepek ile baş etme yollarını aramakta ve bu sorundan…

Kanser, kansızlık, romatizma ve böbrek taşı gibi ciddi hastalıkları tedavi eden ısırganotu, saçları canlandırarak, dökülmelerini ve kepeklenmelerini önlüyor. Toplumdaki birçok insan kepek ile baş etme yollarını aramakta ve bu sorundan nasıl kurtulacağını kara kara düşünmektedir.

Kadın ve erkeklerin mühim sorunlarından birisi haline gelen kepek, gitgide daha çok kişinin problemi oluyor. Bu sorunun ortaya çıkmasında birçok faktör rol oynasa da, kepekten kurtulmak sadece ısırganotu ile mümkün.

Isırganotu birçok derde deva olduğu gibi kepek problemini de tek başına ortadan kaldırmaya yetiyor. Isırganotu ayrıca ergenlik sivilcelerine de çok iyi gelmekte. Ergenlik yaşına girmiş olan genç kız ve erkeklerin büyük problemi olan sivilceler, ısırgan otu ile yok edilebilir.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Kepeğe karşı ısırgan otu
21 Şubat 2012 - 15:30:36 Yorum Yok 45 okunma 0 beğeni
Etiketler: kepeğe ne iyi gelir, kepek nasıl geçer
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder