28 Ağustos 2015 Cuma

Hamilelik lekelerine bitkisel çözüm

Hamilelik lekelerine çözüm yolu arayan ziyaretçilerimiz için, vücudun çeşitli bölgelerinde beliren, ten renginden koyu olan ve hoş bir görünüm oluşturmayan bu lekelerin bitkisel yöntemlerle nasıl geçirileceğinden bahsedeceğiz. Gebelik esnasında özellikle…

Hamilelik lekelerine çözüm yolu arayan ziyaretçilerimiz için, vücudun çeşitli bölgelerinde beliren, ten renginden koyu olan ve hoş bir görünüm oluşturmayan bu lekelerin bitkisel yöntemlerle nasıl geçirileceğinden bahsedeceğiz. Gebelik esnasında özellikle yüz, göğüs ve karın bölgesinde aşırı derece görülen bu lekelenmeler, anne adaylarının epey canını sıkmaktalar.

Hamilelik lekeleri genellikle doğuma yaklaştıkça daha da artış göstermektedir. Bu lekelerin ortaya çıkma nedeni, hormonlardaki değişimlere karşı vücudun tepki vermesidir. Doğum sonrasında emzirme döneminde de görülmeye devam eden hamilelik lekeleri çoğu zaman adetin başlaması ile geçer. Ama siz bu zamana kadar hamilelik lekeleri ile yaşamak istemiyorsanız, hamilelik lekeleri için maskeler uygulayabilirsiniz.

Malzemeler

Ebegümeci
Düğünçiçeği
Kaymak
Kırmızı Gül
Hatmi
Böğürtlen
Ihlamur

Hazırlanışı ve uygulanışı

Yukarıda listelenmiş olan tüm malzemelerden birer tutam temiz bir kabın için koyun. Macun kıvamına gelecek kadar kaymak ekleyin. Bu maskeyi her gün lekelerin olduğu bölgelere sürün.

Malzemeler

Tere yağ
Servi esansı
Adaçayı esansı

Hazırlanışı ve uygulanışı

Servi esansı ve adaçayı esansını temiz bir kabın içine koyun. Yine macun kıvamına gelecek kadar tereyağ ekleyin ve lekelerin üzerine sürün.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Hamilelik lekelerine bitkisel çözüm
11 Şubat 2012 - 21:22:52 Yorum Yok 81 okunma 0 beğeni
Etiketler: hamilelik lekeleri nasıl geçer, hamilelik lekeleri nasıl geçirilir
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder