21 Ağustos 2015 Cuma

Kadınların saçları neden dökülür?

Kadınlarda saç dökülmesi nedenleri, bayanların saçları neden dökülür ve kadınlarda saç dökülmesi sebepleri birçok kadının yaşadığı sorun olan saç dökülmesinin nedenleri hakkında sagliksiteniz.com ’da bilgi edineceksiniz. Saç dökülmesi hem kadınların hem…

Kadınlarda saç dökülmesi nedenleri, bayanların saçları neden dökülür ve kadınlarda saç dökülmesi sebepleri birçok kadının yaşadığı sorun olan saç dökülmesinin nedenleri hakkında sagliksiteniz.com ’da bilgi edineceksiniz.

Saç dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin ortak sorunlarından bir tanesidir ancak en çok da kadınlarda görülmektedir ve uzmanlar kadınlarda görülen saç dökülmesinin nedenlerini merak edenler için açıkladık. Genellikle kadınlarda saç dökülmesi en çok menopoz döneminde görülmektedir. Saç dökülmesinin en yoğun olduğu menopoz döneminde azalan hormonların rolü bulunmaktadır.

Anne ve babadan gelen kalıtımla alakalı da olabiliyor, kadınlarda saç dökülmesi nedeni. Saç dökülmesini çok farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de saçların genelinde görülen bir zayıflamadır. Başın üst ve yan kısımlarında, orta kısımlara nazaran saç dökülmesi daha fazla olabilir. Doğuştan gelen sorunlar da kadınlarda saç dökülmesine yol açabilir.

Kadınlarda görülen saç dökülmesi sebepleri arasında saçları çok sık yıkamak da yer alıyor. Saçları sık sık kestirmek daha zayıf görünmelerine yol açabilir. Ayrıca şapka kullanımı, saçları aşırı derece tarama, stres da bayanlarda saç dökülmesi nedenleri arasındadır. Bayanlarda saç dökülmesi sebepleri arasında tiroid hastalıkları, kansızlık, hamilelik ve emzirme, zehirlenme, tükenmişlik sendromu, radyasyon beslenme bozukluğu, alkol bağımlılığı da yer alır.

Sagliksiteniz.Com

Kadınların saçları neden dökülür?
21 Eylül 2014 - 20:05:32 Yorum Yok 6 okunma 0 beğeni
Etiketler: bayanların saçları neden dökülür, kadınlarda saç dökülmesi, kadınlarda saç dökülmesi nedenleri, kadınlarda saç dökülmesi sebepleri, saç dökülmesi neden olur
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder