21 Ağustos 2015 Cuma

Çocuklarda burun akıntısı nasıl geçer?

Çocuklarda burun akın nasıl durdurulur, çocuklarda burun akın nasıl tedavi edilir ve burun akın nasıl geçer şu dönemlerde sıkça rastlanan sorunların başında gelen burun akıntısına doğal çözüm için yapılması gerekenler…

Çocuklarda burun akın nasıl durdurulur, çocuklarda burun akın nasıl tedavi edilir ve burun akın nasıl geçer şu dönemlerde sıkça rastlanan sorunların başında gelen burun akıntısına doğal çözüm için yapılması gerekenler sagliksiteniz.com ’da açıklandı.

Burun akıntısı şikayetlerinin en fazla görüldüğü mevsimdeyiz ve çocuklarda burun akıntısı sorunlarına rastlanması daha yüksek bir ihtimal olduğu için, çocuklarda burun akıntısı nasıl durdurulur sizler için açıkladık. Çocuklarda burun akıntısının tedavisi için annelerin ve babaların dikkat etmesi ve yapması gerekenler uzmanlarımız tarafından açıklandı. Burun akıntısı nasıl geçer buyurun öğrenelim.

Çocuklarda görülen burun akıntısının tedavisi için kesin bir ilaç bulunmamaktadır. Doktorlar genellikle vücuda giren mikroorganizmaların vücuttan atılması antibiyotik ilaç verirler. Ancak bu ilaçlar burun akıntısını şak diye kesmez. Çocukların burun akıntısını durdurmak ve rahat nefes almalarını sağlamak için tavuk suyuna çorba yapın içirin. Tavuk suyunun içinde yer alan enzimler tıkalı burnu açacak ve çocuklar daha rahat nefes alacaktır.

Çocuklarda burun akıntısının geçmesi ve durması için C vitamini içeren yiyecek ve içecekler bakımından zengin beslenmesine dikkat edin. Çocuklarda burun akıntısını kesmek için eczanelerde saline solüsyon alınarak damlatılabilir. Akşamları çocuklarınızı yatırmadan önce ise banyoyu sıcak su buharı ile doldurup bir süre banyoda oturtun. Hem burnun açılmasını hem de gece çocuğun daha rahat uyumasını sağlar.

Sagliksiteniz.Com

Çocuklarda burun akıntısı nasıl geçer?
22 Eylül 2014 - 13:09:25 Yorum Yok 78 okunma 0 beğeni
Etiketler: burun akın nasıl geçer, burun akıntısına çözüm, burun akıntısına doğal çözümler, çocuklarda burun akın nasıl durdurulur, çocuklarda burun akın nasıl tedavi edilir
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder