28 Ağustos 2015 Cuma

Reishi mantarı nasıl kullanılır?

Tablet olarak piyasada bulunan ve şifa dağıtan Reishi mantarı, insanoğluna sağlıklı, uzun ömürlü ve kaliteli yaşamın kapılarını açıyor. Çin İmparatorluğunun en değer verdiği bitki olan Reishi mantarı, ülkemizde dahil olmak…

Tablet olarak piyasada bulunan ve şifa dağıtan Reishi mantarı, insanoğluna sağlıklı, uzun ömürlü ve kaliteli yaşamın kapılarını açıyor. Çin İmparatorluğunun en değer verdiği bitki olan Reishi mantarı, ülkemizde dahil olmak üzere daha birçok ülkede kapsül halinde satılmaktadır. Reishi mantarının faydalarından yararlanmak ve sağlık sorunlarınızın üstesinden gelmek için sizde kullanmak istiyorsanız, Reishi mantarı nasıl kullanılmalı, birlikte öğrenelim.

Reishi mantarının faydalarından daha önce sizlere bahsetmiştik. Reishi mantarı hangi hastalıklara iyi gelir diye merak edenler, o konumuza göz atabilirler. Bunun için Tıklayın! Şimdi gelelim Reishi mantarı hapı nasıl kullanılır bunu öğrenmeye.

Reishi mantarı kullanımı


Reishi mantarı 60 adet tabletler halinde kutularda bulunur. Her gün 3 tanesi kullanılacaktır ve 20 gün içerisinde bir adet kutu bitirilecektir. Sabah, öğlen ve akşam olmak üzere aralarında sekiz saat bulunacak şekilde bir adet tablet su ile birlikte içilecektir. Unutmayın, sekiz saatte bir günde 3 öğün alınacaktır. Düzenli kullandığınız zaman etkisini göreceksiniz.

Emziren, hamile ve 12 yaş altı kişilerin kullanması sakıncalıdır. 60 yaş üstü kişiler ise günde 2 adet 12 saat arayla kullanmalıdır.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Reishi mantarı nasıl kullanılır?
30 Mart 2012 - 16:30:09 Yorum Yok 139 okunma 0 beğeni
Etiketler: reishi mantarı hapı
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder