28 Ağustos 2015 Cuma

Sırt ağrısı için şifalı bitkiler

Gün içerisinde gerçekleştirdiğimiz aktiviteler sırt ağrılarına maruz kalmaya neden oluyor. Fiziksel aktivitelerin aşırı fazla olması yada çok az olması sırt ağrılarının görülme sebepleri arasındadır. Düşünün ki, çok fazla çalışırsanız da…

Gün içerisinde gerçekleştirdiğimiz aktiviteler sırt ağrılarına maruz kalmaya neden oluyor. Fiziksel aktivitelerin aşırı fazla olması yada çok az olması sırt ağrılarının görülme sebepleri arasındadır. Düşünün ki, çok fazla çalışırsanız da sırtınız ağrır, sürekli yatarsanız da… Sırt ağrılarını geçirmek için doğanın mucizevi bitkilerinden yararlanabilirsiniz.

Sırt ağrılarının nedenlerini araştıran bilim adamları, sırt ağrılarının çoğu zaman kronik olduğunun altını çizdiler. Duruş bozuklukları, yaşlılık, gebelik stres, hareketsizlik yada beli zorlayacak hareketlerin sıkça yapılması sırt ağrılarına neden olmaktadır. Bu ağrıları geçirmek için sırt ağrısına iyi gelen bitkiler nelerdir öncelikli bunları bilelim. Sırt ağrısı bitkisel tedavi yöntemleri ile ağrının sebebi ne olursa olsun bir müddet sonra ağrıdan eser kalmayacaktır.

Sırt ağrısı bitkisel çözüm Nohut kaynatıp içebilirsiniz. Kereviz kaynatıp içebilirsiniz. Andız kökü kaynatılıp içine bal eklenerek 1 bardak içilebilir. Susam yağı ile sırtınıza masaj yaptırabilirsiniz. Andız kökü ve ıhlamuru bitikte kaynatıp lapa halinde sırtınıza koyabilirsiniz. Ispanağı pişirip yiyebilirsiniz. Ispanak usaresi içilebilir.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Sırt ağrısı için şifalı bitkiler
30 Mart 2012 - 20:25:57 Yorum Yok 87 okunma 0 beğeni
Etiketler: sırt ağrısı bitkisel tedavi, sırt ağrısına ne iyi gelir
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder