21 Ağustos 2015 Cuma

Topuk törpüsü nasıl yapılır?

Topuklardaki ölü deriyi atmak için topuk törpüsü nasıl yapılmalıdır, topuklar nasıl törpülenmeli ve topuk törpüleme işlemi hakkında tüm merak edilenler sagliksiteniz.com ’da yer aldı. Topukların kalınlaşması durumunda derinin kendini yenilemesi için…

Topuklardaki ölü deriyi atmak için topuk törpüsü nasıl yapılmalıdır, topuklar nasıl törpülenmeli ve topuk törpüleme işlemi hakkında tüm merak edilenler sagliksiteniz.com ’da yer aldı.

Topukların kalınlaşması durumunda derinin kendini yenilemesi için uygulanan bir işlem olan topuk törpüsü, düzenli olarak uygulandığı zaman topukların yumuşacık ve narin görünmesini sağlıyor. Topuk törpüsü yapmak isteyenlerin nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda uzmanların önerilerine yer verdik.

Topuk törpüsü yaparken özellikle metal törpüler tercih edilmelidir. Ancak bu törpülerin bir kısmı rende şeklinde olduğu için, çok dikkatli kullanılması gerekiyor. Fakat yinede bu tür töpülerin kullanılmasını tavsiye etmiyoruz. Topuk törpüleme işlemi çok gerekli değilse, uygulanmamalıdır. Çünkü topukları bir kere törpülemeye başlamak, sürekli törpü istemesine yol açar.

Ayda en az 1 kez topuk törpülemesi yaptırılabilir. Topuk törpüsü yaptıktan sonra çok iyi şekilde topukları nemlendirmek gerekir. Sıcak parafinli E vitamini içeren nemlendirici, cildin kaybettii neme tekrar kavuşmasını sağlıyor.

Sagliksiteniz.Com

Topuk törpüsü nasıl yapılır?
9 Kasım 2014 - 20:30:23 Yorum Yok 61 okunma 0 beğeni
Etiketler: topuk nasıl törpülenir, topuk törpüleme işlemi, topuk törpüsü nasıl yapılmalıdır, topuklar nasıl törpülenmeli, topukları törpülemek
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder