21 Ağustos 2015 Cuma

Bıyık nasıl kalınlaştırılır?

Bıyık kalınlaştırma yöntemleri, bıyıklar nasıl kalınlaşır ve bıyık bakımı nasıl yapılır gür ve kalın bıyıkların modası yaşandığı şu günlerde beylerin merak ettiği bu soruların yanıtlarına sagliksiteniz.com ’da yer verdik. Bıyık bırakmak…

Bıyık kalınlaştırma yöntemleri, bıyıklar nasıl kalınlaşır ve bıyık bakımı nasıl yapılır gür ve kalın bıyıkların modası yaşandığı şu günlerde beylerin merak ettiği bu soruların yanıtlarına sagliksiteniz.com ’da yer verdik.

Bıyık bırakmak isteyen ve bıyıklarının hem kalın hem de bakımlı görünmesini arzu eden erkekler için bıyık kalınlaştırma yöntemlerinden bahsedecek, bıyık bakımı hakkında önemli bilgiler paylaşacağız. Tıpkı saçların olduğu gibi bıyıklarında bakıma ihtiyacı olduğunu kesinlikle aklınızdan çıkartmayın. Bıyıkların kalın, sağlıklı ve estetik açıdan da sizi karizma gösterecek kadar bakımlı olmasını istiyorsanız bıyık nasıl kalınlaştırılır, bıyıklara nasıl bakım yapılır buyurun öğrenelim.

Bıyıkların kalın olması için kıl köklerinizin sağlıklı olması gerekiyor. Eğer kıl köklerinde bir takım problemler varsa bıyıklarınız ne kalınlaşır ne de bakımlı görünür. Kıl köklerini güçlendirmek için parmak uçlarıyla düzenli masaj yapın. Stresten de uzak durmak gerekir. Bıyıkların kalınlaşması için, günde en az 8 bardak su için. Sağlıklı bıyık ve sakal için su büyün öneme sahip.

Balık, et, yumurta ve fasulye gibi besinlerde bıyıkların ihtiyaç duyduğu protein bulunmaktadır bolca tüketin. Sanılanın aksine bıyıkları jiletle kazımak gür çıkarmaz. Bıyıkların bitkisel yöntemle kalınlaşması için ise Hint yağı veya badem yağıyla masaj uygulayın. Sabah uyandığınz zaman yağı ıslak bir havlu ile temizleyin.

Sagliksiteniz.Com

Bıyık nasıl kalınlaştırılır?
8 Eylül 2014 - 14:09:51 Yorum Yok 1.282 okunma 0 beğeni
Etiketler: bıyık bakımı, bıyık bakımı nasıl yapılır, bıyık kalınlaştırma yöntemleri, bıyık kalınlaştırmanın yolları, bıyıklar nasıl kalınlaşır
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder