21 Ağustos 2015 Cuma

Cilt Beyazlatma Maskesi Pirinç Maskesi

Doğal yollarla yüz nasıl beyazlar merak ediyorsanız ve bunun mümkün olduğunu bilmeniz gerekmekte. Doğanın bize vermiş olduğu nimetlerden faydalanarak, kimyasal maddelere gerek kalmadan evinizde basit bir kaç tarifle yüz renginizi…

Doğal yollarla yüz nasıl beyazlar merak ediyorsanız ve bunun mümkün olduğunu bilmeniz gerekmekte. Doğanın bize vermiş olduğu nimetlerden faydalanarak, kimyasal maddelere gerek kalmadan evinizde basit bir kaç tarifle yüz renginizi açabilir ve bunu yaparken güneşin zararlı ışınlarına karşı kendinizi koruyabilirsiniz.

Doğal yollarla cildiz beyazlatmak için size gerekli olan malzemeler sadece şunlardan ibaret;
1 avuç pirinç unu,
1 çay bardağı süt,
Tabak ve kaşık,
Karışımı sürmek için bir fırça.

Hazırlanışı: Öncelikle pirinç ununu tabağa koyup yavaş yavaş sütü ilave edip bir yandan da karıştırıyoruz. Maske kıvamına gelinceye kadar sütü eklemeye devam ediyoruz. İyice karıştırdıktan sonra cildimize fırça yardımıyla uygulayıp 20-30 dk kadar bu şekilde bekleyerek su ile duruluyoruz. Duruladıktan sonra eğer yaptıysanız pirinç toniği sürerek ektra etki yaratabilirsiniz. Bu işlemi haftada 2-3 kere en az 1 ay düzenli bir şekilde uygulayarak cildinizi beyazlatabilir ve kırışıklarınızı azaltabilirsiniz.

Sagliksiteniz.Com

Cilt Beyazlatma Maskesi Pirinç Maskesi
26 Kasım 2014 - 20:24:49 Yorum Yok 49 okunma 0 beğeni
Etiketler: cilt beyazlatma maskesi, doğal yollarla cilt beyazlatma, yüz beyazlatma
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder