21 Ağustos 2015 Cuma

Dekolte bölgesindeki sivilceler için ne yapılmalı?

Güzelliğe gölge düşüren dekolte bölgesindeki sivilcelerden kurtulmak için dekolte bölgesi sivilce tedavisi, dekolte bölgesi sivilcelerine maske tarifleri ve dekolte bölgesi sivilceleri için bitkisel çözümler arıyorsanız sagliksiteniz.com ’da maske tariflerine ulaşacaksınız. Ekseri…

Güzelliğe gölge düşüren dekolte bölgesindeki sivilcelerden kurtulmak için dekolte bölgesi sivilce tedavisi, dekolte bölgesi sivilcelerine maske tarifleri ve dekolte bölgesi sivilceleri için bitkisel çözümler arıyorsanız sagliksiteniz.com ’da maske tariflerine ulaşacaksınız.

Ekseri dekolte bölgesinde yer alan sivilcelerin hormonlarımız ile alakası bulunmaktadır ve vücudun yağ oranı dengesinde yaşanan sorunlar vücudumuzun dekolte kısmında, yüz ve boyun çevresinde sivilceler, akneler gelişmesine sebebiyet vermektedir. Dekolte bölgesi sivilceleri için ne yapmalı diye merak ediyorsanız, sizler için uzmanların dekolte bölgesindeki sivilcelere iyi gelen bitkisel ve doğal tedavi yöntemlerini sahifemizde paylaştık.

Dekolte bölgesindeki sivilceler için maskeler bulunmaktadır. Bu maskeleri düzenli şekillerde uyguladığınız vakit, dekolte bölgesinde sivilce oluşumu ortadan kalkar ve pürüzsüz bir cilt elde edilir. Dekolte bölgesi sivilceleri için özellikle de yoğurt maskesi birebirdir.

Dekolte bölgesi sivilcelerine yoğurt maskesi

2 çay kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı limon suyu

Tüm malzemeyi karıştırıp dekolte bölgenize sürün, kurumasını bekleyin ve kuruduktan sonra ılık su kullanarak yıkayın. Bu maske haftada bir defa uygulanır.

UYARI: Eğer kaşıntı, yanma, kızarıklık yaparsa maskeyi bir daha uygulamayın.

Dekolte bölgesi sivilcelerine doğal çözüm yöntemlerinden bir tanesi de bal maskesidir.

Malzemeler

1 çay kaşığı tuz 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı bal

Suyun içine malzemeleri yavaş yavaş ekleyin, dekoltede ki sivilcelerin üzerine pamukla sürün ve yarım saat bekletin. Sonra yıkayın. Bu maskede haftada bir kez uygulanmalıdır.

Sagliksiteniz.Com

Dekolte bölgesindeki sivilceler için ne yapılmalı?
28 Eylül 2014 - 17:30:08 Yorum Yok 289 okunma 0 beğeni
Etiketler: dekolte bölgesi sivilce tedavisi, dekolte bölgesi sivilceleri için bitkisel çözümler, dekolte bölgesi sivilcelerine maske tarifleri, sivilce maskeleri, sivilcelere doğal çözümler
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder