21 Ağustos 2015 Cuma

Yüze lazer epilasyon zararları

Yüz bölgesinde meydana gelen tüylerin ortadan kaldırılması için uygulanacak olan yüz lazer epilasyon yan etkileri, yüze lazer epilasyon yaptırmak zararları ve yüz bölgesine lazer epilasyon zararlı mı diye merak edenler…

Yüz bölgesinde meydana gelen tüylerin ortadan kaldırılması için uygulanacak olan yüz lazer epilasyon yan etkileri, yüze lazer epilasyon yaptırmak zararları ve yüz bölgesine lazer epilasyon zararlı mı diye merak edenler için tüm soruların yanıtları sagliksiteniz.com ’da.

İstenmeyen tüyler vücudumuzun çeşitli bölgelerinde çıkabiliyor ve bu bölgelerden bir tanesi de yüzümüzdür. Özellikle de kadınlarda görülen hormon bozukluğu sorunları yüz bölgesinde tüylenmeye sebep olur. Yüz bölgesinde çıkan tüylerin kesin tedavisi için lazer epilasyon yöntemleri uygulanmaktadır. Ancak birçok kadın yüz lazer epilasyon zararlı mı ve yüze lazer epilasyonun zararları nelerdir merak ediyor.

Yüz bölgesine uygulanan lazer epilasyon eğer dikkatli ve gereken hususlarda uygulanmaz ise ciddi sıkıntıların oluşmasına yol açar. Bilhassa da uzmanlar tarafından yapılmayan yüz lazer epilasyon zararlarına sıkça rastlanmaktadır. Yüz lazer epilasyon zararları hakkında bilgi edinip, bu zararları en aza indirmek için ne yapmamız gerektiği hususunda fikir edinelim.

Yüz lazer epilasyon zararları başında, özellikle de cildi hassas olanlarda sivilce oluşumu yer almaktadır. Derisi çok ince olan kişilerin yaptırdıkları yüz bölgesi lazer epilasyon sonrası sivilceler çıkmaktadır. Sebebi ise, lazer ışınlarının ciltte ters tepkimelere yol açmasıdır.

Yüz bölgesi lazer epilasyon sonrası bazıları ise kılların daha kalın çıktığından şikayetlenirler. lazer epilasyon yaptırdıktan sonra lekelenmelerde yüze lazer epilasyon yan etkileri arasındadır. doktorun iş becerisindeki deneyimsizliği bu sorunların oluşma riskini arttırır. Kimilerinde ise uyuyan kıl kökleri uyandığı için, daha fazla tüylenme meydana gelme ihtimali bulunuyor. Kızarıklık ve kaşıntı da yüze lazer epilasyonun ya etkilerinden biridir. Tüm bu şikayetleri yaşamak istemiyorsanız, kendinizi uzman ellere teslime etmeli ve lazer epilasyon sonrası uzmanların tavsiyelerine uymalısınız.

Sagliksiteniz.Com

Yüze lazer epilasyon zararları
28 Eylül 2014 - 19:30:07 Yorum Yok 49 okunma 0 beğeni
Etiketler: lazer epilasyon zararları, yüz bölgesi lazer epilasyon, yüz bölgesine lazer epilasyon zararlı m, yüz lazer epilasyon yan etkileri, yüze lazer epilasyon yaptırmak zararları
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder