21 Ağustos 2015 Cuma

Eldivenle tüy alma nasıl olur?

İstenmeyen tüylerin alınmasında kolaylıkla uygulanan eldiven ile tüy alma, eldiven ile tüy nasıl alınır ve ameliyat eldiveniyle nasıl tüy alınır tüm bu sorularınıza sagliksiteniz.com ’da yer verdik. İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyen…

İstenmeyen tüylerin alınmasında kolaylıkla uygulanan eldiven ile tüy alma, eldiven ile tüy nasıl alınır ve ameliyat eldiveniyle nasıl tüy alınır tüm bu sorularınıza sagliksiteniz.com ’da yer verdik.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyen birçok kadının uygulamış olduğu yöntemler farklıdır ve işte o yöntemlerden bir tanesi de eldivenle tüy alma işlemidir. Eldivenle tüy alma işleminde dikkat edilmesi gereken bazı hususlar göz ardı edilmediği zaman kısa sürede istenmeyen tüylere pratik bir çözüm elde etmiş olursunuz. Ameliyat eldiveni ile tüy alma, tıpkı ağda yapar gibi olmalıdır.

Ameliyat eldiveni ile tüy alma nasıl yapılır?

Ameliyat eldiveni ile istenmeyen tüyleri alırken tek seferde tıpkı ağda da olduğu gibi birkaç kılı kökünden çekmek mümkün. İstenmeyen tüyleri eldiven ile kökünden çıkartmak için, öncelikle bölgenin kuru olması gerekir. Nemli bölgelerde tıpkı ağda gibi eldivenle de tüy almak mümkün değildir. Ameliyat eldiveni kullanarak tüy alırken, tüyleri çıkış yönünün tersine göre çekmelisiniz.

Ameliyat eldiveni ile tüy alma işlemi biraz uzun sürmektedir ancak, çok etkili bir yoldur. Kuru bölgede bulunan tüyleri eldiven yardımıyla tutun ve hızlı bir şekilde çekin. Bölgede ki tüyler bitene kadar aynı işlemi uygulamaya devam edin. Özellikle de ameliyat eldiveni ile tüy alma yöntemi genital bölgede sıkça tercih edilmektedir.

Sagliksiteniz.Com

Eldivenle tüy alma nasıl olur?
28 Eylül 2014 - 10:35:03 Yorum Yok 1.108 okunma 0 beğeni
Etiketler: ameliyat eldiveni ile tüy alma, ameliyat eldiveniyle nasıl tüy alınır, eldiven ile tüy alma, eldiven ile tüy nasıl alınır, istenmeyen tüylere doğal çözüm
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder