21 Ağustos 2015 Cuma

El çatlaklarına bitkisel çözüm

Soğuktan kötü etkilenmiş ve çatlamış elleriniz için kullanmanız gereken el çatlaklarına doğal çözümler, el çatlakları için bitkisel krem tarifleri ve el çatlağı doğal tedavisi sagliksiteniz.com ’da sizlerle bitkisel kür tarifleri paylaşıldı….

Soğuktan kötü etkilenmiş ve çatlamış elleriniz için kullanmanız gereken el çatlaklarına doğal çözümler, el çatlakları için bitkisel krem tarifleri ve el çatlağı doğal tedavisi sagliksiteniz.com ’da sizlerle bitkisel kür tarifleri paylaşıldı.

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte ellerin üzerinde görülen çatlakların doğal tedavisi için uygulanması gereken bitkisel el maskesi tarifleri ile karşınızdayız. El çatlaklarına doğal çözümler olacak olan, bitkisel tedavi yöntemleri sunduğumuz makalemizde her cilt tipine uygun el maskeleri bulmak mümkün. El çatlaklarına iyi gelen bitkisel çözümler sayesinde kısa sürede yumuşak ve çatlaksız ellere kavuşmak mümkün.

Uzun süredir kullandığınız el kremleri ve nemlendiriciler fayda etmiyorsa, çareyi bitkisel el kremlerinde bulabilirsiniz. El çatlakları için bitkisel çözüm önerileri arasında en kolay uygulayacağınız çatlak kremlerini seçebilir ve hemen uygulamaya koyulabilirsiniz. El çatlaklarının bitkisel tedavi yöntemleri sizlerle.

Malzemeler

10 ml limon suyu
50 ml zeytinyağı

Hazırlanışı:
Limon suyunu ve zeytinyağını bir kase içinde karıştırın. Çatlak bölgelere masaj yaparak sürün. Ellerinize yedirdikten sonra gece bu şekilde yatın. Sabah ılık suda ellerinizi arındırın. Kısa sürede ellerinizdeki çatlakların iyileştiğini göreceksiniz.

Malzemeler:

150 gr ceviz yağı
25 gr balmumu

Hazırlanışı:
Ceviz yağı ve balmumu bir cezve içine alınır ve benmari yöntemiyle eritilir. Cam kavanoz içine alındıktan sonra dolapta muhafaza edilir. İhtiyaç duyulduğunda ellerin üzerine çatlamış bölgelere sürülür. Ayaklar içinde kullanılabilir bir çözüm yöntemidir.

Malzemeler

1 adet haşlanmış patates
Yarım çay kaşığı vazelin
1 çorba kaşığı kuru papatya

Hazırlanışı
Patatesi ezdikten sonra içine vazelin ve papatyaları ekleyerek karıştırın. Daha sonra çatlamış bölgelere ovarak sürün. Bir mendille elinizi sarın ve 30 dakika bekletin. Sürenin sonunda ellerinizi ılık su ile yıkayın.

Malzemeler

2 tatlı kaşığı pirinç unu
Yarım çay bardağı süt
2 tatlı kaşığı jojoba yağı

Hazırlanışı
Pirinç unu bir kase içine alınarak sütle karıştırılır. Jojoba yağı ellerin üzerine sürüldükten sonra yapılan karışım jojoba yağının üzerine sürülür. 10 dakika sonra eller durulanır. Kuruluğu ve çatlamayı engelleyen doğal bir kürdür.

Sagliksiteniz.Com

El çatlaklarına bitkisel çözüm
6 Kasım 2014 - 16:12:44 Yorum Yok 44 okunma 0 beğeni
Etiketler: el çatlağı doğal tedavisi, el çatlakları için bitkisel krem tarifleri, el çatlaklarına doğal çözümler, el çatlaklarına krem, el çatlaklarına ne iyi gelir
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder