21 Ağustos 2015 Cuma

Yılan yağı nasıl kullanılır?

Saç bakımında mucizevi etkiler yaratan yılan yağı kullanımı, yılan yağı ne işe yarar ve yılan yağı ile saç bakımı nasıl yapılır sagliksiteniz.com ’da bu soruların yanıtlarına ulaşacaksınız. Güzelliğimizin önemli unsurlarından birisi…

Saç bakımında mucizevi etkiler yaratan yılan yağı kullanımı, yılan yağı ne işe yarar ve yılan yağı ile saç bakımı nasıl yapılır sagliksiteniz.com ’da bu soruların yanıtlarına ulaşacaksınız.

Güzelliğimizin önemli unsurlarından birisi olan saçlarımızın daha sağlıklı, daha güçlü ve daha canlı olmasını sağlamada etkili bir bitkisel yağ olan yılan yağı, düzenli olarak hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılmalıdır. Kadınların saç bakımında olduğu kadar erkeklerinde saç bakımında önemli bir yere sahip olan yılan yağı kullanımı hakkında bilgi edinelim.

Yılan yağının faydaları başında saçların kuvvet kazanması, saç dökülmesini durdurması ve dökülen saçların geri çıkmasını sağlama geliyor. Mucizevi bir saç bakım ürünü olan yılan yağı kullanımı düzenli bir alışkanlık haline getirildiği zaman saçların eskisi gibi yoğun ve bakımlı hale gelmesine muavenet edecektir. Aynı zamanda güçsüz olan saçları da dökecek ve yerine daha sağlıklı saçlar çıkartacaktır, yılan yağı.

Yılan yağının kullanımı şöyledir:

Saçlarınızın en güçsüz olan bölgelerine yılan yağını 3 damla kadar sürerek uygulayın. Daha sonra parmak uçlarınızı o bölgede gezdirerek 10 dakika kadar masaj yapın. 3 saat boyunca saçınızda kalmalı ve daha sonra şampuan il saçlarınızı yıkamalısınız. Yılan yağını 1 ay boyunca haftada 3 gün kullanmanız yeterlidir.

Sagliksiteniz.Com

Yılan yağı nasıl kullanılır?
27 Eylül 2014 - 19:05:21 Yorum Yok 19 okunma 0 beğeni
Etiketler: saç bakımı, yılan yağı, yılan yağı ile saç bakımı nasıl yapılır, yılan yağı kullanımı, yılan yağı ne işe yarar
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder