28 Ağustos 2015 Cuma

Enginar suyunun faydaları nelerdir?

Doğanın insanoğluna sunmuş olduğu mucizelerden olan bitkiler doğru kullanıldığı taktirde sağlığa yararlı etkileri olduğu yapılan ilmi araştırmalar sonucunda da kanıtlanmış olduğundan birçoğumuz yaşadığımız sağlık sorunlarından kurtulmak için bu mucizelere yönelmekteyiz….

Doğanın insanoğluna sunmuş olduğu mucizelerden olan bitkiler doğru kullanıldığı taktirde sağlığa yararlı etkileri olduğu yapılan ilmi araştırmalar sonucunda da kanıtlanmış olduğundan birçoğumuz yaşadığımız sağlık sorunlarından kurtulmak için bu mucizelere yönelmekteyiz. Enginarda doğanın şifaları arasında insanoğluna sunulmuş bir mucizeler arasında ve özellikle de suyu ile çeşitli hastalıklar üzerinde etkili olmaktadır. Karaciğer hastalıklarından tutunda cinsel hastalıklara hatta anne sütünü bile arttırmaya faydası bulunur. Peki enginar suyunun sağlığa faydaları arasında başka neler vardır?

Enginar suyunun faydaları

Enginarın kendisinden çok suyu şifa sağlamaktadır. Aşağıda sizler için enginar suyunun kullanım alanlarını ve hangi hastalıklar üzerinde faydalı olduğunu açıklıyoruz. Sizde karaciğer sorunlarından, kolesterolden, safra kesesi hastalıklarından ve diğer sağlık problemlerinden enginar suyu ile kurtulabilirsiniz.

Karaciğer hücrelerini yeniler. Karaciğeri güçlendirir. Safra salgısını düzene sokar. Kolesterolü düşürür. Hepatit B,C ve sarılığı kontrol altına alır. Cinsel gücü arttırır. İştah açar. İdrar söktürür. Anne sütünü arttırır. Vücuda kuvvet verir. Ateş düşürür. Mide ve bağırsakları düzenler. Egzama gibi cilt hastalıklarına iyi gelir. Kalbin güçlenmesini ve hastalanmasını önler. Karaciğer yağlanmasını önler. (Biberiye suyu ile karıştırılıp tüketildiğinde.) Hipertansiyonu önler. Şekeri önler.

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

Enginar suyunun faydaları nelerdir?
27 Temmuz 2012 - 14:05:04 Yorum Yok 294 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder