21 Ağustos 2015 Cuma

Evinizde Doğal Dudak Dolgunlaştırma

Belirgin ve doğal görünen dudaklar, her bayanın en muntazam hayalleri arasında yer alır. Bir çok markanın ürettiği dolgunlaştırıcı rujlar, kremler herzaman istenen sonucu sağlamanıza yardımcı olamayabilir. Tabi ki dudaklarınızı dolgunlaştırmak…

Belirgin ve doğal görünen dudaklar, her bayanın en muntazam hayalleri arasında yer alır. Bir çok markanın ürettiği dolgunlaştırıcı rujlar, kremler herzaman istenen sonucu sağlamanıza yardımcı olamayabilir. Tabi ki dudaklarınızı dolgunlaştırmak için bıçak altına yatmakta fazla cesurbir hareket olacaktır. Ayrıca yüksek maliyet gerektirdiğinden bahsetmiyorum bile. Oysa büyük maliyetlere katlanmak zorunda olmadan, acı çekmeden istediğiniz o dolgun görünüme ulaşmak hiç de zor değil.Dudak dolgunlaştırıcı kremleri unutun. Evinizde dudak dolgusu için uygulayacağınız yöntemleri açıklıyoruz.

Güzel ve seksi görünen bir yüz ifadesine sahip olmanın en önemli unsuru dudaklardır. Bir bayan ’ın yüzüne bakıldığında ilk olarak dudaklar görünmektedir. Bu yüzden her daim bakımlı ve dolgun dudaklara sahip olan kadınlar örnek alınır. Hatta bazen bu istek öyle yüksek seviyelere ulaşırki bayanlar dolgun dudaklara sahip olmak için bıçak altına yatarak ameliyat olmayı bile göze alır.

İşte bu noktada evde uygulayabileceğiniz bir kaç yöntem ile aslında ameliyata gerek olmadığını açıklıyoruz.

Öncelikle bakımlı bir dudak dolgun bir dudaktan önce gelir. Bu yüzden dişlerimizi her fıröaladığımızda yumuşakça dudaklarımızı da fırçalamak pürüzsüz bir görüntü için çok önemli. Sonrasında dudakları her daim nemli tutarsak bakımlı dudaklara sahip oluyoruz.

Ardından Tarçın yağına bir miktar zeytin yağı ekleyerek her sabah dudaklarımıza bu karışımı uyguladığımızda ameliyata gerek kalmadan kısa bir süre sonra dolgun görünen dudaklara sahip oluyoruz. Hatta bu uygulamanın hergün vaktinizi alacağını düşünüyorsanız, karışımı dudak parlatıcınızın içerisine karıştırarak ta kullanabilirsiniz. Tarçın yağı dudaklarınızda yakmak hissi verdiğinde yıkamanız yeterli olacaktır. Eğer alerjik bir cildiniz yoksa çok iyi bir sonuç alacaksınız.

Eğer tarçın yağı kullanmak istemezseniz alternatif olarak bir de karanfil yağını önerebiliriz. Karanfil yağı hem aynı etkiyi gösteriyor. Hemde tarçına göre daha güzel kokması ile duyularınızı da harekete geçiriyor.

Sagliksiteniz.Com

Evinizde Doğal Dudak Dolgunlaştırma
22 Kasım 2014 - 22:52:18 Yorum Yok 25 okunma 0 beğeni
Etiketler: doğal dudak dolgunlaştırma, dudak dolgunlaştırıcı, dudak dolgunlaştırma, dudak dolgusu
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder