21 Ağustos 2015 Cuma

Evinizde Doğal Bronzlaşma Mümkün

Sizde yaz aylarını bronz bir şekilde mi karşılamak istiyorsunuz? Doğal bronzlaştırıcı yağ tarifleri tamda burada imdadınıza yetişiyor. Evinizde olan malzemeler ile kolayca hazırlayabileceğiniz tarifler, hem cildinize bronz bir görünüm sağlayacak…

Sizde yaz aylarını bronz bir şekilde mi karşılamak istiyorsunuz? Doğal bronzlaştırıcı yağ tarifleri tamda burada imdadınıza yetişiyor. Evinizde olan malzemeler ile kolayca hazırlayabileceğiniz tarifler, hem cildinize bronz bir görünüm sağlayacak hemde hiç bir kimyasal ve zararlı madde almamış olacaksınız.Saglıksiteniz.com sizin için evinizde uygulayabileceğiniz en doğal bronzlaşma yöntemlerini araştırdı. Yazımızı okuduktan sonra bugüne dek bronz bir tene sahip olmak için verdiğiniz tüm uğraşlar için üzüleceksiniz.

Güzel , sağlıklı ve ışıltılı bir görüntü için bir çok bayan bronzlaşmayı tercih ediyor. Bayanlar arasında özellikle son 2 yıldır bronz bir tene sahip olmak çok önemli.

Peki bronz bir cilde sahip olmak için solaryum ’a yüksek miktarda ücretler ödemeye yada güneşin altında saatlerce yatmaya gerçekten gerek var mı?

Tabi ki yok .. Evde uygulayabileceğiniz bir kaç yöntem ile çok daha ucuza ve az zaman harcayarak bronzlaşmak mümkün.

Bunun için doğal besin kaynaklarından faydalanıyoruz. Özellikle çikolata yağı , kayısı yağı ,havuç yağı , biberi yağı ve susam yağı çok önemli. Bunların hepsini birbirine karıştırabilirsiniz. Yada ayrı ayrıda uygulayabilirsiniz. Yalnız aktardan alacağınız bu yağların katkısız ve sağlığa zararsız olanlarından temin etmeye çalışmalısınız. Aksi halde evde bronzlaşalım derken cildinizde tahribasyon oluşturabilirsiniz.

Çikolata yağı, Kayısı yağı , havuç yağı, biberiye ve susam yağı dilerseniz bir sprey kutusunda birleştirebilirsiniz. Elde ettiğiniz bu karışımı kışın dahil olmak üzere her sabah cildinize sürerek kalıcı , doğal bir bronzluk elde ettiğiniz gibi sağlıklı ve ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olacaksınız.

Bunun yanında tüketeceğiniz bol miktarda peynir, kavun , havuç ve salatalık gibi besinlerde içerdikleri vitaminlerden dolayı sağlıklı bronzlaşmanıza yardımcı olacaklardır.

Sagliksiteniz.Com

Evinizde Doğal Bronzlaşma Mümkün
23 Kasım 2014 - 22:58:40 Yorum Yok 26 okunma 0 beğeni
Etiketler: bronz makyaj, bronz ten, doğal bronzlaştırıcı yağ tarifi, doğal bronzluk
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder