4 Ağustos 2015 Salı

Gözde uçuk çıkar mı?

Gözde uçuk çıkıyor mu, gözde uçuk çıkması, gözde çıkan uçuk, gözde uçuk olur mu bu soruları son dönemlerde sıkça duymaktayız. Bu nedenle bu konuyu biraz irdeledik ve merak eden ziyaretçilerimiz…

Gözde uçuk çıkıyor mu, gözde uçuk çıkması, gözde çıkan uçuk, gözde uçuk olur mu bu soruları son dönemlerde sıkça duymaktayız. Bu nedenle bu konuyu biraz irdeledik ve merak eden ziyaretçilerimiz için gözde uçuk çıkar mı sorusuna uzmanlarımızdan aldığımız açıklamalarda yanıt verdik.

Gözde uçuk çıkması

Genellikle dudak kenarlarında görmeye alışık olduğumu uçuklar, evet göz kenarlarında görülebiliyor. Nadir de gözde uçuk çıkması rastlanan bir problemdir. Gözde çıkan uçuğun sebebi de, tıpkı dudak kenarında çıkan uçuk gibi virüs kaynaklıdır.

Herpes virüsünün neden olduğu bu uçuklar vücut direnci düştüğü kendini gösteriyor. Bu tür uçuklar sadece dudağı değil, gözde dahil olmak üzere vücudun başka bölgelerini de etkileyebilir. Gözde uçuk çıktığı zaman kızarıklıklar ve batmalar sıkça yaşanan şikayetlerdir. Mutlaka gözde uçuk çıkması durumunda bir uzmana görünmeli ve erken dönemde bu sorunu tedavi ettirmelisiniz.

Sagliksiteniz.Com

Gözde uçuk çıkar mı?
25 Ocak 2014 - 19:30:31 Yorum Yok 20 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder