28 Ağustos 2015 Cuma

İbrahim Saraçoğlu zayıflama kürü tarifi

Fazla kilolar hayatımızın her döneminde bizimle birilikte olmak zorunda değiller. Elbette onlardan kurtulmak ve fit bir vücuda kavuşmak hepimizin hakkı. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu konuda bizlere yardımcı oluyor ve…

Fazla kilolar hayatımızın her döneminde bizimle birilikte olmak zorunda değiller. Elbette onlardan kurtulmak ve fit bir vücuda kavuşmak hepimizin hakkı. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu konuda bizlere yardımcı oluyor ve bitkilerin şifalı mucizelerinden sağlıklı bir şekilde faydalanmamızı sağlıyor. İbrahim Saraçoğlu zayıflama kürü maydanoz limon lahanayı mutlaka denemelisiniz.

İbrahim Saraçoğlu zayıflama kürü, tokluk hissi vererek aşırı yemek yeme alışkanlığınızdan sizi kurtarıcak. Ayrıca İbrahim Saraçoğlu zayıflama kürleri sayesinde ruh sağlığınızda güçlendirmiş olacaksınız.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu zayıflama kürlerinin yılda iki veya üç defa uygulamanızı öneriyor. Bilhassa ilkbahar mevsimine girerken uygulayarak, bahar yorgunluğuna karşıda önleminizi almış olursunuz.

İbrahim Saraçoğlu zayıflama kürü

Malzemeler


3 su bardağı klorsuz su, 6-7 yaprak beyaz lahana (kültür lahanası olmayacak) Yarım bağ maydanoz (iri yapraklı olmayacak)

Hazırlanışı ve uygulanışı


Klorsuz suyu kaynatın. Su kaynadıktan sonra içine beyaz lahanayı koyarak 3 dakika daha kaynatın. 3 dakika sonra maydanozu ekleyerek bir 3 dakika daha kaynatın. Daha sonra ocaktan alın ve ılımaya bırakın. Ilıdıktan sonra süzün ve suyu 2-3 parçaya ayırın. Suyu 3 parçaya ayırdıysanız sabah-öğle-akşam, 2 parçaya ayırdıysanız sabah-akşam için. Zayıflama kürünü her içeceğinizde içine yarım limon suyu damlatın.

NOT: Kaynama süreleri dikkate alınmalı ve önem verilmelidir. Bu karışımı her defasında taze olarak hazırlamalısınız. İbrahim Saraçoğlu zayıflama kürü uygulaması şu şekilde olmalı;

7 gün uygulama 3 gün ara 7 gün uygulama 3 gün ara 7 gün uygulama (Toplam 21 gün uygulanacak)

Kaynak: Sagliksiteniz.Com

İbrahim Saraçoğlu zayıflama kürü tarifi
26 Şubat 2012 - 15:30:35 1 Yorum 80 okunma 0 beğeni
Yorum yaz Yararlı buldum0

0 yorum:

Yorum Gönder